17

23

преди 3 месеца

да идват вертолетите и да започват доставки на органи от доброволните донори.

16

Христо Христов

преди 3 месеца

До 12 "Никой не е длъжен да издържа мързеливи и неправещи си сметка неграмотни индивиди." - каза неграмотният и мързелив некадърник, който гласува за ЕС да му даде "европейска МРЗ".

15

Христо Христов

преди 3 месеца

Фронтекс са трафиканти, такси службата на имигрантите.

14

SS

преди 3 месеца

Това за съжаление е само началото. Въоръжавайте се!!!

13

Бивш граничар

преди 3 месеца

Всичко това е дело на Сорос и неговата банда, която цели унищожаването на бяла Европа! Не можело да се опази границата, айде де! Може, та пушек се вдига, пазили сме я!

12

Dodo

преди 3 месеца

Да се връщат кой от където е дошъл. Да си прави всеки сметка на раждаемостта. Никой не е длъжен да издържа мързеливи и неправещи си сметка неграмотни индивиди. Не може някой да ти се дотътри в къщата и да изисква да го храни и обгрижваш, те само проблеми да създават и да лежат наготово.

11

Ееее

преди 3 месеца

Как през Средиземно море ве, през България преминават, питайте у Австрия да ви кажат

10

Анонимен

преди 3 месеца

до 8 Или си много тъ... или платен. Това с бананите и тоалетната хартия се изтри като плоча на Лили Иванова. Сега сме ако не знаеш 2024 ГОДИНА не сме преди 1989-та.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Пък при нас било намалело....Да земат да си пратят специалистите нашите експерти да им покажат как се правят работите.

8

банани и WC хартия

преди 3 месеца

Споделете бананчетата и тоалетната хартия със горките бежанци. Да разберат какви блага имате вече.

7

Нострадамуса

преди 3 месеца

И по-лошо ще става. Все още нищо не сте видели. Африка е единствения континент където има БУМ на раждаемоста. Огромен БУМ.... В репортажа на ООН който четох бяха дали един пример на бежански лагер в Африка където на палатки живеят крайно бедни и без жилище хора . На около 40 хил обитатели б тоя лагер ЗА миналата ГОДИНА са имали ДЕСЕТ ХИЛЯДИ РАЖДАНИЯ..... Може ли някой да си го представи ? Хората нямат какво да ядат , ама правят деца . Дошли 380 хил тази година... Догодина ЩЕ СЕ УТРОЯТ ....

6

Анонимен

преди 3 месеца

Малка Европа, всеки индианец иска там, не знам как ще станат работите, ЕС вече требва да действат като нацитата, че много афро и арабопитеци се навъдиха на социалки :)))

5

мак

преди 3 месеца

Как да няма скок. Ор.дите помнят поканата на меркел, прием в германия и други страни членки, корабите плават и търсят лодки, за да ги докарат в Европа, охраната на границите изнемогва, всеки има исконно право да иска убежище, та нищо чудно, че идват на талази.

4

Анонимен

преди 3 месеца

тия от фронтекс май само умеят да позират, никаква не я вършат. Нашите граничари ги влачат като личен багаж със себе си, колкото да се каже имат подкрепление.

3

българин

преди 3 месеца

Къде е онази бабушкера-меркелицата,тази изкукала бабичка!"Елате,ще се справим".Да гори в ада,но преди това в затвора.Проклета да е!

2

е знае се

преди 3 месеца

за миграцията и гстарбайтерите . 16-24 г да се видят конфликти , финансови кризи , кой е бил граничар . минават легално повечето . Като преселението от село в града е .

1

Анонимен

преди 3 месеца

Решението е стрелба на месо това е,като цъкнат 5-10 човека те сами ще се откажат,страх ме да си помисля колко бус и камиони днес например въртят с мигранти из България.