24

ванка с танка

преди 4 месеца

То не става така!Първо да изкара 1 година на Чукотка във волфрамов рудник по 12 часа на смяна,всеки ден за ядене чорба от рибешки глави с две филии хляб от грах,и ходене по голяма нужда веднаж в седмицата!Приеме ли всичко това доброволно значи е истински комунист!Тогава чест и слава!:)))

23

Ужасяваща

преди 4 месеца

неграмотност. "@" се използва за адресиране на коментар, не за крадене на ник-ове. Щом не знаеш такива елементарни неща от ежедневието, къде си тръгнал паметници да критикуваш?

22

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Ти, 18, вместо да правиш отчаяни опити да разсъждаваш, не ми използвай ник-а, независимо че си поставил пред него @.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Че то по-евтино от това да си намериш място в Малашевци!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Грабете комунисти, че хубавите места ще свършат!:)):)):)):))

19

Анонимен

преди 4 месеца

Тия *** откъде имат 25к паунда за гробно място...

18

Александър Попов

преди 4 месеца

Аз съм хомосексуалист и мразя България, всички гейове мразиме България дано изчезне по скоро...

17

@ rambaldievskievich

преди 4 месеца

А паметника на съветската армия в София за живите ли е бил направен? Че ми стана интересно, паметниците за какво се правят по принцип? Дай да поразсъждаваме малко, а? В модерната история малцина са тези, които са се сдобили с паметник приживе. А иначе, паметник се вдига пост мортем или по повод събитие от миналото, което трябва да се помни, а родените след това събитие да се запознаят с историята си. Паметниците са паметта на държавите. Режете, събаряйте и затвърдете тезата, че сме пpoст народ!

16

Капитализъм

преди 4 месеца

Това е капитализъм в действие - цоцай парите глупавите богати комунисти.

15

Анонимен

преди 4 месеца

А при Ленин, Сталин и Мао кога.:))

14

Анонимен

преди 4 месеца

Че кой ще иска това. До този колос на лъжата

13

Анонимен

преди 4 месеца

Каква прекрасна вьзможност за нашите *** и русофили!Нали въздишат по комунизма-пари крадени бол у тях,плащаш и там до вожда маркс продължаваш до вечност да градиш любимия комунизъм!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Защото не са били руски васал

11

рус фил

преди 4 месеца

а до лобното място на Путьин колко е цената

10

Анонимен

преди 4 месеца

Най-пагубният човек в историята. Погубил стотици милиони животи и най-голям виновник за цялата съвременна деградация.

9

да ама не

преди 4 месеца

така местата бързо ще свършват и бизнеса ще пропадне.По добре да определят такса за пикаене на гроба му -така хем ще поливат цветята щем общината ще печели пари.

8

До Баба Мара

преди 4 месеца

Твоето предположение ми хареса. Нали Васил Коларов беше погребан до стената на мавзолея? Можеха да продават на висока цена останалите места до тази стена и да пълнят хазната. Но все пак има едно голямо НО. Повечето от потомците на червенушковците успяха да се пребоядисат и да окупират възлови местав СДС още преди да са се окопитили потомците на репресираните след 9-и септ. После се набутаха във фондации и фирми на САЩ. Та не знам дали щяха да плащат, за да си погребват бащите до онази стена.

7

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Защо лондончани (1): Защото, червендалести русофиле: 1. Е надгробен паметник (за теб оскверняване на надгробен паметник, явно, нищо не означава). 2. Маркс не е бил сталинист (чудовището се е родило доста след него, макар че с писанията си и той, макар и косвено и несъзнателно(?), има дан за появяването му, както и на всички нему подобни (хитлер, мао, пол пот...), а т. н. паметници, премахнати или подлежащи на това, са съветско-сталинистки. Има и още...

6

VladTepes

преди 4 месеца

Трябва да включва и възможност за издигане на кандидатура в изборите за партиен секретар в ада.

5

баба мара

преди 4 месеца

от всичко правят пари а ние съборихме мавзолея а можехме да печелим от негоно нали сме цър-ву-ли по генезис къде ти такъв акъл