11

Магелан

преди 4 месеца

Шок и ужас.Прие се идеята на кмета Николов за започване прокопаването на канал от Черно море Бургас до София.Панчаревското Езеро.И нашето моренце на псевдошопите селендури да им е до тях.Няма да се харчат и блъскат по пътищата до Гърция,Турция и магистрала Тракия.А и канала ще бъде плавателен за кораби и ще има и алтернативен път атракция пасажер .София Бургас и обратно.Шопите направо ще си идват по канала с яхтите да ги карат в Голямото истинското Черно море.Ще се облечи трафика по Тракия.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Да бе някой билборд с пиана украинка или пиян украинец

9

Дано

преди 4 месеца

тази снимка да не е от рекламните, че получавам сърцепляскане като я погледна! Аз съм бургазлийка и не ми се стъпва на плажа в Бургас, а и изобщо в България, и просто не мога да си представя защо някой мазохист би харчил пари да дойде доброволно... За съотношението на "качеството" и цените на "туристическите услуги" няма да отварям дума, че ми е писнало, пък и тук количеството букви е ограничено. Освен това, всичко нелицеприятно така или иначе се трие.

8

хм

преди 4 месеца

Да вземат да си оправят малко цените и качеството на обслужване. Рекламата им е последния проблем. Пратете ги, като тайни клиенти из Гърция и Турция, да видят за тези пари, хората какъв продукт предлагат.

7

Бургазлия

преди 4 месеца

Центъра на бургас и там където живее кмета--се чисти, но в останалите райони е смрад и улици като след бомбардировка. Няма начин и да е друго, като първата дума която чува инвеститор е 40 процента.....Откакто кмет е Николов няма един чужд инвеститор

6

ТНР

преди 4 месеца

Нашето черноморие е имитация на море! Само шантави чужденци може да дойдат в тази мизерия! Ние Софиянци ходим в Гърция и Хърватия! Честно казано, по-добре морската територия на България да се предаде на Турция или Гърция, те могат да правят Туризъм!

5

Анонимен

преди 4 месеца

В София билбордове на Анталия, а в Полша на Бургас

4

Фънк

преди 4 месеца

С билборди и брошури се рекламираха в туризма преди 10 ходини. Да ги вложат в дигитална реклама.

3

Манго

преди 4 месеца

Да не би лозунга да е "Гледайте войната от 1вия ред"

2

Пепката

преди 4 месеца

Да де ама като правят реклама, да снимат и какво плува в морето. От кафевите шамандури.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Уууу гербаджии измамници само лъжат и крадат. Я вижте на Силите на Доброто градовете, все едно си в Щатите, западна Европа. Едно чисто, подредено, без изпочупени клони от преди 2 месеца ууууу само Пепе и великите им Лидери. И в Шенген ни вкараха и нова работна ръка и осеменители от Африка и Азия ще ни доставят.