25

Анонимен

преди 4 месеца

Ще оптимизираме бюрокрацията да запълни работните места, търсени от бизнеса. Никой не е по-умен от Световния интелектуален компютърен разум. Световният разум ще бъде програмиран с най-високите световни умове и офисните мишки по канцелариите стават излишни. Механизирането на интелектуалния труд е следващата световна революция, след механизирането на селскостопанския труд.

24

Лудото Ленче

преди 4 месеца

Да ИИ е опасност,но нима такива като Сталинка не са ?!??

23

Гошо

преди 4 месеца

Кристалина, ти не си риск, ти си заплаха. Ти си от големите бели акули които ядат всичко и всяка ***. Не се показвай, живей жалкия си продажен животец.

22

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Страх ги е, ще останат ненужни изхвърлени в забвение в клоаката на историята!

21

Насран скитник

преди 4 месеца

До 24 Как ви звучи - Ами супер е, за тези от нас, които са било смапкани от анрхо-капиталистическата, неофашистка класова система!

20

Анонимен

преди 4 месеца

И.И. е суоер за тях, ако им дава въжможноат да следят всеки изкъсо, ако може да автомаъизира няккави дейности, така *** да смъкнат заплати, ное голяяяяяям проблем, ако някой може да го изпползва, за каквото и да е...

19

Анонимен

преди 4 месеца

Искуственния интелект ще доведе до нова национализация на корпорациите.

18

как ви звучи

преди 4 месеца

Лекичко ни подготвят за безусловен базов доход. В Щатите вече си правят устата хората да пускат в имотите си мигранти, щели да променят закона за собствеността.

17

Форма на простолюдие

преди 4 месеца

Защо ни я натрапвате Сталинка. Вместо глупостите, които повръща, дайте й родословното дърво за да видим, кой, какви съвети ни дава и в какво обкръжение е израстнал! Най много мразя комунисти да ми обясняват как се борят срещу коминизма!

16

Супер

преди 4 месеца

Хи е на та!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки месец инвестирам някаква сума в стартъпи, които развиват роботизиран товарен транспорт. Това е моето отмъщение към наглите тираджии. До десетина годинки ще изчезнат от картинката и ще съм доволен.

14

Кармазъ Сикиш

преди 4 месеца

Незнам братлета, ама ИИ е перфектен да замени безбройните калинки като кристалинки. у брюксел, и по света и у нас. Такива хора които само ланкат и 1 тухла през живота си не са сложили, са точно за смяна с ИИ. Само че ИИ е прочел всички книги, а *** има-няма една.

13

бл.134 в Zап. парк

преди 4 месеца

Абсолютен пример за човек не заслужаваш мястото си .И то във време ,когато са необходими несистемни ,трудни решения и действия .Иначе е най лесно , след американската дресировка - харчете, харчете , харчете, Фискалнатото прахосничество да подкрепи монетарното разсипничество Инфлацията е временна !

12

Анонимен

преди 4 месеца

Браво Сталинке и си Мозяк !!!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Изкуствения пропаганда на краварите , да плашат човеците , че ще останат без работа .. Да плашат Русия и Китай.. Пропаганда като като кацането на кравари на луната..

10

Анонимен

преди 4 месеца

С изкуствен интелект правят пропаганди по социалните мрежи и подпалват вражди.Онези от Даркнета искат да слагат на цялото човечество за фюрер изкуствен интелект.

9

Анонимен

преди 4 месеца

За пръв път в света Бот говори за ИИ

8

Анонимен

преди 4 месеца

форума на простолюдието.

7

Яааа

преди 4 месеца

Богатите се страхуват от изкуственият интелект ,защото ще извади на показ кирливите им ризи -как са забогатели и с колко са ограбили народите!ИИ е социалист!

6

Анонимен

преди 4 месеца

ИИ-то е "огромна възможност" за всички на ръководни позиции, за да продължат да се оправдяват, че "сега се разработва ...., трябват още пари...., не знаем още как ще е...." и.т.н. Т.е. "огромна възможност" за хора без интелект, които си търсят повод за оправдания. В същото време, както казва госпожата, развиващите се страни може и да догонят "напредничавите", тъй като няма да имат достъп до такава "благина".