190

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен к.186 Хайде сега МРЗ 18k. Махаш единицата и става 6-8 хил.лв В България с тези пари програмистите работят и не се оплакват. Пък и икономиката на западните държави я удари стагнацията, така че с тези пари може да се живее. Големите пари сега са в НС - обърни внимание, че ББ, Пеевски, К.Петков станаха депутати и оттам ръководят БГ.

189

Анонимен

преди 4 месеца

Крайно време е вече да спрем с делюзиите, манипулациите и лъжите, истината е, че нито един нормален човек не иска да живее и работи на тази прокълната територия.

188

Анонимен

преди 4 месеца

Дам, вече няма да трябват програмисти а медиатори с искуственния интелект.

187

Анонимен

преди 4 месеца

Радиацията е безпристрастна, кър кър кър гайгеровия брояч полудява приятели

186

Анонимен

преди 4 месеца

ИТ тата взимат пари, ама не мен пари ми не трябват... влизам им в жилището и си набирам каквото ми хареса. Да са живи и здрави.

185

Анонимен

преди 4 месеца

знам 2 3 ИТ фирми с по 400 обяви всяка. фирмите иначе са с 200 човека, сега гледам имат само по около 150 обяви. Тия обяви никога не са били истински повечето.

184

Британски учЕн

преди 4 месеца

Каква е тая професия IT? Има програмисти, има системни администратори, има уеб дизайнери, има хардуерни специалисти, IT идва от информационни технологии, което е толкова общо наименование каквото е и строител да речем. От строител до строител може да има разлика от 20000 до 100000 лева. Това си мирише на поредната партенка отвсякъде.

183

статия

преди 4 месеца

за импресии. Проблеми има във всеки един отрасъл и в доста страни, просто при нас някой неща се усещат доста повече защото държавата ни е в трагично положение. Ако някой е пропуснал да забележи има борба между световните сили за какво ли не, това няма как да не даде отражение. Всички компании, не само ит, в момента извършват "орязване" на разходи. Лошото е че при нас няма общество, а масова злоба, после гърците били не знам какви си, ама се държат, че и римляните и те, само ние сме най-великите

182

Много ясно

преди 4 месеца

Това е схема, моя позната я ползва миналата година да си отдъхне, да си види къщата, да се по глези. На мен бюрото не ми помогна преди време, за това и не ходя.

181

Анонимен

преди 4 месеца

Защо изобщо приемат АйТита в бюрото по труда. Нима искат да фалират. Утре ако министър председателя остане без работа и на него ли ще "помагат"

180

Програмистите

преди 4 месеца

от десетилетия сами си пишат безработицата и може би наближава времето съвсем да си я допишат. Който гроб копае другиму (на всички нас!), накрая сам пада в него! Говоря за качествените такива в други държави, разбира се. Тукашните некадърници не могат един свестен интерфейс да направят, камо ли нещо да работи както трябва. 90% от сайтовете са л*е*ш! Не могат даже да си форматират дати/месеци/години и трябва да го правиш сам!

179

до 191

преди 4 месеца

Отдавна в ИТ сектора нетните заплати са ни по-високи от нетните на немци и австрийци. Доближаваме Швейцарците. Вече при нискоквалифицирания труд, където в Германия на година изкарвате колкото ИТ спец на 2-3 седмици у нас, не знам как са нещата. Иначе казано- данъците в Германия са доста по-сериозни от България. Цената на час на труд поради тази причина е в пъти по-висока в Германия. А нетният доход е по-висок тук от сума време насам в ИТ сектора поне.

178

Анонимен

преди 4 месеца

е, българите са мобилен народ. може да си спретнат една българия покрай Берлин.

177

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова е специалист ИТ специалистът Николай Минчев ,колкото е ИТ , толкова е и специалист , щом е опрял до бюрото по труда ! Блажени вярващите , че тяхно е царството небесно - Бай Мъл3ел Hekagърников вече има жълто отзад , при мисълта за търсещ работа ИТ! Споко - има още мно-о-о-го сфери за електронизиране и компютеризиране , тъй че програмисти винаги ще трябват и ще стават още по-високо платени ! Кученцата си лаят -керванът си върви - да се nykam gyшманите ...

176

Джо

преди 4 месеца

Няма пазар на труда, а пазар за роби. Идвайте в Германия. Тук работа има и българската ви заплата ще изкарате за 1 ден, а не за 30 дни.

175

Анонимен

преди 4 месеца

И да злобее бедният бачкер, и да не злобее- все тая. ИТ-тата сме адаптивни кадърни хора, които освен заплата, имаме и още двойно по толкова пасивен доход от какво ли не. Адаптираме се към всичко, защото работим интелектуална работа. Непонятно за бачкера, на който в акъла му са само баничарки, строежи, складове. При нас не само няма свиване, а търсим сума народ със средна заплата около 18к лв.. Лъжем клиентите, че даден човек работи само за тях, а той работи по 3 други неща и прави по 50-80к

174

Анонимен

преди 4 месеца

Епа аз от 2 години няма нужда да работя, дори бях и на бюрото да си прибера там каквото имат да ми дават, умнокрасивите да му мислят защото им вдигам наема с 20%!

173

Анонимен

преди 4 месеца

До НикосТаксиметров шофьор си, предполагам...

172

преди 4 месеца

До Пенсионер, Да климата ни е отвратителен, 20-25 градуса повечето време. Не е като да джвакаме кал и киша като теб а? Опасни животни на площ на континент колкото европа, до сега не съм срещал. Обаче си е друго да те ръфат бездомни ку4ата всяка година а? кеф голям хахах! Извън градовете нямало магистали? Абе ти в 18 век ли си, всичко е магистрали по 4 ленти предимно. Явно си останал с учебника Народна Просвета 1965 с познания от 18 век. Друго си е да живееш в турски нужник, както Чеха го изобраз

171

ПЕШЕВ

преди 4 месеца

не познавам ИТ което си търси работа в бюрото по труда :)