380

И правилно

преди 4 месеца

Прогнозата на г-жа Тилкова се сбъдва.

379

Анонимен

преди 4 месеца

Тия врачки съвсем объркаха австрийските с европейските ценности!

378

Митруфанофф

преди 5 месеца

Егати тиняка е таз особа семпла

377

Анонимен

преди 5 месеца

Предсказанията на Ванга, Нострадамус, на индийския пророк не плашат ли достатъчно, че опряхте до лъжите на тази особа? Поне и вижте колко се е сбъднала прогнозата за миналата година, за да и давате трибуна за изказ.

376

Путин

преди 5 месеца

Альона е малко в ретрограден МерКурий, не и връзвайте кусур.

375

гУмен

преди 5 месеца

Ами това беше ясно от самото начало за всеки с малко мозък и без да е Алена.

374

ТВ

преди 5 месеца

На тази й говори май само една звезда, но тя е червена московска петолъчка

373

Striker

преди 5 месеца

Сега не им викат ненормални, сега са ектрасенси и астролози :))) Аленушка, ама пачему не бабегуеш при П у т лера?

372

Анонимен

преди 5 месеца

До Кръстю - Всяко тяло има енергия. Планетите също. Всяка енергия влияе по някакъв начин на околната среда. Не е нужно да вярваш на Алена, за да осъзнаеш, че енергията на Слънцето, на Земята, на Луната и т.н. ти влияят и на теб т.е. подредбата на звездните тела влияе на хората. Дали някой е в състояние да разпознае как точно влияят на различните хора е съвсем отделен въпрос.

371

EХА

преди 5 месеца

Tук са се събрали пишещи от ***, по-***, до най-***! Кажете ще видим, ако доживеем! Животът ни е в Божиите ръце! Да кажем АМИН!

370

Анонимен

преди 5 месеца

Абе русия винаги е обичала някакви такива ясновидци, гадатели, филмари и тем подобни. Не знаех, че още плащат за такива на държавно ниво.

369

Анонимен

преди 5 месеца

Май е на заплата към руското посолство като й гледам убедеността. Само едно е познала - Русия може да спечели наистина ако Тръмп се въне на власт... и то вероятно не защото е истински зависим от Русия, а просто е достатъчно лековерен да повярва на лъжливите обещания на Путин. Ако това стане е ясно какво ще се случи нататък - ще събират армия и техника няколко години и после ще си изфабрикуват повод да превземат Европа. Е тогава вече ще си е*е ***.мата, Сащ ще се сетят но късно....

368

кауд

преди 5 месеца

Когато руснаците превземат Украйна ще продължат с балтийските страни, после Румъния, България, Полша, какво му е хубавото на това и не е ли правилно да помагаме сега, докато войната е далече от нас? Алена е ужасна.

367

Анонимен

преди 5 месеца

ето как е оформена руската воена мисал и стратегия от астролози ))) и после защо им се подиграват в цял свят )))

366

Кръстю

преди 5 месеца

Дълги години тази измамничка се прехранва от лековерието на хората. Разберете датата на която си роден не определя характера ти и какво ще се случи утре. Светлината на звездите пътува милиони километри до земята и не влияе върху съдбата ни.

365

кратко и ясно

преди 5 месеца

До Анонимен380 на нас звездите а на руската армия и вси4ко друго барабар с кокошките

364

реалист

преди 5 месеца

пуска победа е оксиморон като порой и суша в едно ...дървемо желязо не съществува )))

363

Анонимен

преди 5 месеца

Вече и звездите ви се смеят, американофили смешни хахахах Русия изкърти цялото НАТО и не е нужно астрологията да ти го казва, ако имаш очи

362

Анонимен

преди 5 месеца

До 374 Анонимен - отговор на въпроса ти: "Я ПЛАНЕТИТЕ ДА МИ ПОДСКАЖАТ, ЗАЩО САМО КАТО И ВИДЯ СНИМКАТА НА ТАЗИ АЛЕНА И ДЪРВОДРЪВЪ МИ СПАДА???!" Ми как няма да ти спада след като на Светлана - Алената и печка меду краката е Парична Комсомолска Перачка! Такива перални по магазините няма! Но като Врачки - Перачки е пълно по улиците! Всяка една Комунистическа Лезба е Врачка и Перачка с Пералня между Бедрата и пере Пари! Попитай я, без да я буташ и тя ще ти каже колко струва да ти изпере ДЪРВОДРЪВА!

361

Майната Ви

преди 5 месеца

Тази познава като малкия Хасан от махалата който казва: днес али ша вали, али няма а вали!