9

Анонимен

преди 4 месеца

Много се радвам трепете се повече тая пародия на държава трябва да се прочиства..

8

ЕЙ КАТО НЯМА ГЛАВА -

преди 4 месеца

КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ

7

Анонимен

преди 4 месеца

БМВ ли виждам на снимката? Или тези, дето се качват на такова возило забравят за правила, физични закони и правата на околните. Или тази марка има тежка карма.

6

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Като е натоварен, тези от Перник да си стоят там. Няма нужда целият Перник и Кюстендил да се изсипват в София

5

Анонимен

преди 4 месеца

Този опасен завой може да се премахне.Вдясно към бившата шанца има място завоят да се изправи.София-Перник е най натоварения път в държавата и това трябва да се направи.

4

Алекса

преди 4 месеца

Всеки ден стават катастрофи на този завой и то при движение с 40 км в час, пътят се заледява, а е и до реката. Ние бяхме в третата катастрофа за деня в събота!!! Няма ли някой да потърси сметка на поредния кмет на София защо поне не опесъчава най-рисковите и натоварени пътни зони за града. Да им купим един камион с пясък, че горката община няма пари и за това?! Някоя медия от новинарските, които преписвате едно и също, няма ли един читав журналист, който не го е страх да попита кмета защо там всекидневно стават катастрофи? Да го заведе на завоя на Черния кос със зимни ботуши и да проверят дали

3

Анонимен

преди 4 месеца

Там където е хем тясно, хем се кара бавно, тия неандерталци така са се натресли, че не могат да ги изкарат от ламарините. Някои хора не трябва да слизат от градския.

2

шоп

преди 4 месеца

Чакаме кмета да подаде оставка!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Как успяват и то по три наведнъж, това Ниро на снимката явно се е опитало да мине между двата джипа най-вероятно BMW-то е правилно нерпваилно изпреварване.