105

Анонимен

преди 4 месеца

105 Вето на всяко действие и предложение на Австрия в ЕС. Вето на австрийските представители в НАТО, както направи Румъния. Бойкот на австрийски фирми и стоки. Вето на РСМ. Стига лоялност от наша страна.

104

Сата НАТО

преди 4 месеца

На Банкянския гнузсар му трябва Шенген, за да наводни Европа с поредната порция мигранти и да си получи за това парите от Путкн. Никакъв Шенген, докато сте рузки под логи!

103

Сата НАТО

преди 4 месеца

Не разбирам какво толкова виете? Най-много вият разни путинисти, ***, евроскептици, гррбери и прочие пап лач. За какво ви е тоя Шенген, нали ги мразите? Стойте си в България, бойкотирайте Била и ОМВ и това ви е играта. Аз например не вия - аз съм евроатлантик и НЕ ЖЕЛАЯ ПУТИНИСТИ да имат свободен достъп до Шенген.

102

Истината

преди 4 месеца

Извратена нация, която е дала на света Хитлер.

101

РБ

преди 4 месеца

България да блокира парите за Украйна и веднага ни приемат в Шенген !!! Премахва граничният контрол с Гърция и Румъния свободно движение на хора и товари !!!

100

СС

преди 4 месеца

Австрия са лицемери ,Меркел покани милиони талибани и Шенген умре !!! Защо ЕС узаконява незаконните емигранти ???

99

Анонимен

преди 4 месеца

Докато не се интегрират всички емигранти върнати от ЕС в Бг, и същите не получат Бг гражданство и паспорти, Шенген няма.. Е ще минат доста години. Бг си изигра лошо картите, можеше Шенген срещу емигрантите. Поне като ще ги приемат в Бг/от цял ЕС/, да има полза, ако ли не да си ги държат и без това са доста време в Шенгенския ЕС и са свикнали там, не тук.

98

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Toчно.... 26 години евро-фашаги управляват България! ОТ 1998г.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Ще ни паднат на левачката скоро! Я за газ ще преритат, я стопанина ще ги подкара към НАТО, я някоя голяма поръчка ще поискат за влакове или кой знае каква тяхна корупция! А и нали са немски пудел може и с немците нещо да се разберем! Малко търпение и бойкот на жълтия магазин и синята бензиностанция!!

96

Анонимен

преди 4 месеца

Защо Австрия не започна да реформира мигрантската система в ЕС преди влизането на Хърватия в зоната, което стана през 2023?

95

а е толкова елемента

преди 4 месеца

До Анонимен Не пропускай факта , че те работят тъкмо с корумпираните от нас , няма как да е корумпиран човек , който се препитава с труда си , корумпирана е властта и чиновничеството и , както им е изгодна и колкото им е изгодно и с погнуса , но прибират ползата .

94

Анонимен

преди 4 месеца

Корумпирани сме били А какво ще кажете по въпроса за фалита на Сигна и милиардера Бенко, драги честни и порядъчни австрийци? Или докато крадяхте и получавахте подкупи, всичко беше наред, а сега се чудите кого да обвините, за да не обвинят вас. Абсолютни лицемери!

93

така стоят нещата с

преди 4 месеца

До Шефа А задавал ли си си въпросът как се става богат в този аспект , за да получиш отговор на въпроса ти , за тях ние никога няма да бъдем от тях , някой трябва дя е в подчинено положение , да бъде изсмукван , ограбван и каквото още щеш в този смисъл . Аз лично се отнасям със същата доза презрение към тях с каквато те удостояват мен , основанията са лични и не съвпадат напълно .

92

Така е

преди 4 месеца

До Анонимен 89: Три мандата на Бойко все бяхме на крачка от Шенген. Проблема беше, че там си и останахме. Защо ли? Сигурно опозицията е била виновна.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Необходим е не само пълен бойкот и безкрайни ревизии на всички австрийски компании, а и максимален контрол по границите и възможно най-голямо разтакаване на всички МПС с австрийски регистрации, като започнат да пътуват към родината чистокръвните австрийци през лятото. Тогава Нехамер и компания много бързо ще запеят друга песен!

90

Анонимен

преди 4 месеца

85 Първи ПП на дадоха вой срещу Гешев. Борисов бе принуден да подкрепи това. Но, реформа в правосъдието не е само смяната на Гешев.

89

Анонимен

преди 4 месеца

87 При ГЕРБ нещата стояха по друг начин и България бе на крачка от Шенген. Вместо РадевДС и ПП, да правят преврат към властта, трябваше да побързаме и да влезем. По показатели и нагласите в ЕС бяхме преди Хърватия. Влязохме в Европейския банков съюз. ПП стагнираха държавата, забавиха процеса по присъединяване. После започна войната и днес можем да кажем "Чао, Шенген".

88

Анонимен

преди 4 месеца

Каскета срещу Тиквата'' в ''мафиотската държава''. Така ''Политико'' пише за БългарияШенген през крив макарон ето какво е мнението на европа за бьлгария

87

Шенген

преди 4 месеца

Нетфликс", пръсни се от яд" - така започва Кристиан Оливър статията си под заглавието "Каскета срещу Тиквата": българската мафиотска държава достигна своя преломен момент".

86

анонимен

преди 4 месеца

.....монумент на червената армия.Съкратено се цензурира