28

Ще

преди 4 месеца

Си четеш у вас

27

Анонимен

преди 4 месеца

Има престъпни елементи моито се прикриват в обществото зад семейство родители жена и деца. Но всъщност са трафиканти и цялото семейство живее от това. Защо системата меко казано толерира престъпните схеми.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Извършителя чисто теоретично може да отиде в затвора а убития за съжаление отива в гробищата. Едва ли това е добра перспектива. И в двата случая за мен е виновно обществото което няма критерии за ценностна система на поведение. Евроценностите не са критерий точно обратното.

25

баба мара

преди 4 месеца

и колко време ще ни занимавате с тези изпълнения няма кои да почисти кварталнитеулички в комплексите напълнихме болниците цените растат а вие за разни ...........ни занимавате

24

Bad Face

преди 4 месеца

Българската полиция няма ли и някакви превантивни функции срещу престъпността, или им плащаме огромни пенсии + заплати само за да броят трупове?

23

Анонимен

преди 4 месеца

двама престъпници!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Оръжията им законни ли са били? Да не се окаже, че разрешават ползване на оръжия от криминално проявени.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Убитият го напишете поне "жертвата", че от много тавтологии се губи логическата нишка. Щото "извършителят бил извършил нещо" и "убитият бил убит" затрудняват четенето и осмислянето.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Странно звучи...Регистриран за много телесни увреди и криминални прояви Който борави с оръжие.Дали обаче да не се замислим.Дайте оръжие и на пострадалите от телесни увреждания на този тип Да видим тогава , от случаен изстрел ли ще умре този мъжкар.Или от първия си опит за телесно увреждане Дори не е нужно да го съдим.Ще облекчим работата на съд и прокуратура.И ще разтоварим съдебната система от множество висящи съдебни дела

19

Рико

преди 4 месеца

Полицаи-убийци

18

Анонимен

преди 4 месеца

А убитият и убиецът проверени ли са забранени субстанции Щото се оказва , че са от малко проверяваните д 50 висящо дела Най често виждани по митинги и протести

17

Анонимен

преди 4 месеца

Господ забавя, но не забравя ! Дано и дебеловратите му приятелчета от Търговище го последват скоро по пътя към вечността. Няма да липсват на никого!

16

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Тоз на снимката е май най големия криминалитет!

15

Търговище

преди 4 месеца

И кое е убиеца в крайна сметка ?

14

Анонимен

преди 4 месеца

До 10 - При Гешев беше така. Няма труп - безлсендо изпезнал. Ама по атената има дупки от куршими, парчета от кости, косми и мозък, а на земята има 2 литра кръв ... Ония е отошал за губи, ама защото си ударол глава аз явно е мнал някоя козя пътепка и е отишал на 300 км в Сърбия, примерно. Ах, има труп? Един в корема, един в главата, пистолет без отпечатъци ... Са, самоубийство. Хем мафията доволна, хем Европата не спира субсидии.

13

Сър Джеймс

преди 4 месеца

Евроатлантици сър! Забавляват се!!!

12

Анонимен

преди 4 месеца

До 12 - Не знаей, че "мъжкарите" тормозят случайни хора и се възползват от ментялните и липни проблеми на други, като им продават наркотици.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Eминтоне било без да сиал. Сега какво да се прави - и двамта са знаели,нкакво може да се случи. Айде продължаваме напред. Нишо интересно тук.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко за Хърито,на много хора разплака майките!!!Мъжкар беше!!!

9

Анонимен

преди 4 месеца

От това убийство се извеждат 2 извода: 1. България получава новогодишен късмет да бъде прочистена от 3 престъпника накуп- убитият и двамката му заловени убийци. 2. В България остават за чистене огромен брой престъпно свързани мрежи, навлезли чак във властта, замесени служители на границата и погребалните агенции и крематориуми. Мисля си, колко възможно е в Бг да инсценираш и да прикриваш убийства. Колко ли покрити убийства остават тогава неразкрити, защото дори не се водят убийства??