61

Анонимен

преди 4 месеца

ти кой плашкунтиш ве Кунчев - ний на ковит пландемийта не ти са вързахми, та ся ли - нема да ограничавате с нищо - ни-що - ръиш ли

60

Анонимен

преди 4 месеца

Кой е стопанина на това Куче - с име Кунчев, горе на снимката? Колко пъти ще го показвате? Научете го да не лае! Собственика на това Куче, да идва и да си го прибере и той да си го храни... а не българския народ!

59

Старо поколение

преди 4 месеца

Грипът вече е като слънцето очаквано изгрява / идва - едно време не беше така!

58

Анонимен

преди 4 месеца

Явно украйната скоро ще капитулира и си търсят нова психоза.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Това са погрешни заключения на Кунчев, има вируси извън гриповете и коронавируса, но той продължава да си говори едно и също

56

Анонимен

преди 4 месеца

Кунчев е от паричната секта на инжекциите под скритото име "Шестопръстната Ръка"!

55

Анонимен

преди 4 месеца

Медиите са най-вредни за всички,постоянно нагнетяват напрежение със новини от сорта "зверски студ","ледени дни",огромно количество снегонавявания".Колкото по малко се гледат и слушат по добре ще бъдете.

54

Успеваемост 2% хахах

преди 4 месеца

Ако се съди по популярността и прилагането на сезоната ХВВ Ковид есенна вакса, едва 2% в България, то повечето от загубилите битката с Ковида, по-точно с Биг Фарма мафията са от фасканите уфси. Първо правоверните ковиталибани бяхте над 30%, после с бустери от всеки вид пропаднахте до 12%, но вече се стопихте до 2%, когато обявиха ХВВ, за "сезонна противноКовидна ваксина". Щом е така полезно и безопасно, къде изчезвате така "внезапно и неочаквано". За предстоящото пролетно актуализиране с прокиснал компот, от пролетта на 2023, ще бъдете даже под четвърт процент.

53

мРНК и голата царица

преди 4 месеца

Всички знаем приказката "Новите дрехи на царя" за царя, дефилиращ гол, но никой не смее да му го каже. https://dailysceptic.org/2024/01/09/biontech-pfizer-vaccine-creator-obviously-suffers-from-bells-palsy-but-no-one-talks-about-it/ Но какво да кажем за историята на Озлем Тюречи, прочутия турско-германски съавтор на ваксината на BioNTech-Pfizer, очевидно страдаща от частична парализа на лицето, широко съобщаван страничен ефект на мРНК, често я виждаме в New York Times, BBC и безброй други международни медии, но никой не смее да го спомене?

52

Анонимен

преди 4 месеца

Защо показвате постоянно тая кратуна на Кунчев с тоя болнав мозък, дето никой не може да му я излекува от грип и ковид по медиите?

51

Анонимен

преди 4 месеца

Теб ваксината спасили те от ковид, бе Куньо? С три дози стигна до болница, изкара го тежко и едвам отърва кожата. Не те ли е срам да продължаваш да работиш за тея дилъри? Малко срама нямате ли? Пффффф

50

Анонимен

преди 4 месеца

Ти варицела не си ли карал като малък, бе Кунчев? Хайде стига тровете децата с насилствени ваксинации! Защо календарите на европийските ни партньори не са насилствени/задължителни, а препоръчителни? Аман от продажници в тая държава.

49

Ааа не

преди 4 месеца

Какво е това грип бе колега? Не беше ли изчезнал? Това си е чист ковид.

48

Ами

преди 4 месеца

Ората са се погрижили да ни направят лекарства, от нас се иска само едно - да ги купим. Толкова е лесно! И да не забравяте основната мантра: "Грипа не се лекува с антибиотици. Само последствията му!" Затуй първо си пригответе пари за прахчета, билкови екстракти и прочие панацеи. После вече си купете и антибиотика. Хем да не го направите наобратно.С любов към вас - биг фарма!

47

Дейвид Айккъмробите

преди 4 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

46

Ангелина

преди 4 месеца

Единствено "сигурното нещо" е "грипната епидемия"!!!"Грипната вълна" всяка година идва почти по едно и също време и за това не е нужно експертното мнение и "известяване" от доц. Ангел Кънчев.След толкова появяване през последните четири години по "елитните телевизии" е "изостанал" в кариерното си развитие .Само заради всекидневният "маратон" по "купените телевизии" и "продали се " доброволно ,вече трябваше да е най- малкото "професор ".

45

д-р мърморски

преди 4 месеца

Ще мрем ли яко? Ще пълним ли чувалите?

44

До 39

преди 4 месеца

Него жена му може да го е изгонила, тебе не може жена да те изгони,защото нито една не ти е вързала! Егати шушляка

43

Брей,

преди 4 месеца

Русофилите чакат да стане студено че да станат антиваксъри, антиевропеисти и цесекари! Цъ,цъ,цъ...И *** естествено!

42

Сатанисти, сър

преди 4 месеца

Лабораторния виpус Ковид 19 беше възвеличен като зВЯРА, а "ваксината" с шиповете от короната му, е Белега на зВЯРА, носещ безкрайно злобната му част. Така двете генетични "ваксинални" платформи: липидните антифризни наночастици или аденовирусите, обявени за "Свето чудо", прикриват, подло, предателски и злобно, но незабележимо за имунната система привнасят, и възпроизвеждат злото в безброй обречени клетки на всеки Ваш орган. Това е сатанистко антипричастие с белега на Ковид зВЯРА и изисква непрекъснато подхранване със страховете на жертвите, поради паразитната му същност.