22

До 22

преди 4 месеца

Ми то нали имаше такъв случай преди години ( един от многото) . "Бащата" беше убил детето . Съседите (пенсионери предимно) разказваха по новините как са виждали тормоза и никой никога не е подавал сигнал... чак до смъртта на детето .

21

М

преди 4 месеца

Лелчетата от социалните къде блеят ??? Това дете не ходи ли на детска градина , не прави ли впечатление на съседи или всеки в неговата кутийка ? Ами утре ще го убият , като знам как работи съдебната ни система , "майката" трябва веднага да и се отнемат родителските права и детето да отиде при роднина , ако съм баща на това дете ще ги стопяот бой и двамата , това минава всякакви граници , насилие над собсрвеното ти дете , трябват големи присъди за такива престъпления !!!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Думата морал вече нищо не означава. Не да се следи във всяко семейство каокво става, а да се възпитават поколенията. Бащата на детето и съпруг на тая хубостница работи в чужбина. развод няма, но тя живее на съпружески начала с някакъв с крими минало. Е, какво да се очаква от такива, да се изтрепят от грижи по детето?

19

fha

преди 4 месеца

i men maika mi mnogo me bieshe kato malak plueshe kalneshe i kakvo li ne ejednevno po4ti vapreki 4e tq samata kazva 4e sam bil krotko dete tova kakvo e spored vas

18

Хмммм

преди 4 месеца

И такива като госпожата по- долу да не прокрадват извратени скандинавски практики. Нормалните българи гледат децата си доста по- добре от тези в западните държави. В Бг все още се радваме на децата си, гушкаме ги, глезиме, готвиме, следиме дали са с шапка, когато зимата отиват на училище. На запад един сандвич в кутията за обяд и често зимата ги пускат по един суетшърт, толкоз им е грижата. *** от статията най- вероятно са друг етнос.

17

преди 4 месеца

Защо се раждат деца на такива ***?! Такива чудовища трябва да са бездетни, а не семейства които с години ходят по мъките за да се сдобият с дете.

16

Атмаджа

преди 4 месеца

Трябва редовно да се следи какво се случва във всеки дом:има ли пиянство,разврат,наркотици и други пороци,родителите добър пример ли са за детето и т.н.Никой не бива да счита,че със създаването на дете отговорността му е приключила и че едва ли не може да разполага с живота му,както намери за добре.

15

Атмаджа

преди 4 месеца

Във всеки дом,където живеят деца трябва да влизат колкото може по-често психолози и социални педагози,обаче с бодикамери и да разговарят поотделно с детето,майката и бащата.И ако се установи насилие,веднага да се търси отговорност и да има убежище за подобни деца.Същото трябва да бъде в детските градини,в училищата и навсякъде,за да се знае кой кого малтретира,удря и прочие.

14

Еввогей

преди 4 месеца

БГ-тара са си азиатски бежанци , нелегално емигрирали от централна Азия преди 13 века .Садизма над деца и жени е част от мирогледа им.

13

Кравар

преди 4 месеца

Азиатската ценностна система на българската популация.Не на евроатлантическите ценности !!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ми като не слуша....

11

Анонимен

преди 4 месеца

Какво е пастрок?

10

Анонимен

преди 4 месеца

Със сигурност ги е изкарвало извън нерви! На тази възраст има отвратителни създания!

9

А затваряте домовете

преди 4 месеца

Тази му съдба е по-добра от дом за сираци така ли?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Горкото дете! До родната си майка да не получава защита и подкрепа. Потресаващо! Въпреки това в момента със сигурност то страда най-много, защото е отделено от майка си. Ей така се създават асоциални из ве рги.

7

Анонимен

преди 4 месеца

тва хлапе ще да е въплъщение на злото щом и двамата родители са на едно мнение:)))

6

Anonim

преди 4 месеца

Toва човешко подобие, не може да се нарича - майка..Не разбирам жени, заради един х..или пари, да позволяват ,търпят всичко.

5

Анонимен

преди 4 месеца

От *** ли са ?

4

Възмутен

преди 4 месеца

Хора-***! Сви ми се сърцето. Дано само детенцето се оправи!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Садистични животни. Дано в ареста срещнат някой на техните години и техния размер.