489

rambaldievskievich

преди 3 месеца

"Москва: Демонтирането на паметници в България ще навреди на българския народ" Как? Нима може нещо повече да навреди на България от васалитета на ссср до разпадането му и сегашния - на русия (макар и под прикритието на членството ни в НАТО и ЕС). Е, и нейното ли разпадане да чакаме (макар че не е далече)?

488

българин

преди 3 месеца

богохулстват и бог Путин ще ги накаже.ИРКУТСК, СИБИРСКИ ФЕДЕРАЛЕН ОКРЪГ - Чудо! Икона на Владимир Путин, сложена над параклиса в храм в Иркутск пусна сълзи!Жителите на сибирския град се втекоха в храма, за да видят чудото и с надеждата сълзите да са чудотворни, да излекуват случаите на псориазис, син вятър и нощно напикаване.путларах акбар..ха.ха

487

Анонимен

преди 3 месеца

"Сътношението на силите в света се променя. Съотношението на властта се пренарежда. И ние - Западът, САЩ, Европа - не сме от страната на печелившите", казва Иван Кръстев в интервю за германски вестник.

486

Morski

преди 3 месеца

Руската ФЕРМЕНТАЦИЯ 2024 ще бъде изпита наекс!

485

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 351 алюю, пиши за захарчито какво каза а не за историята

484

Светът не е ЕС и САЩ

преди 3 месеца

До Анонимен 508: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Прочети нещо за БРИКС. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита. А през Афганистан и Иран ще се строи ж.п. линия от Русия до индийско пристанище.

483

Не е баш тъй

преди 3 месеца

До Някой: Чак пък Русия да няма право да коментира? Помисли пак.

482

Стига глупости

преди 3 месеца

До Анонимен 508: Каква слава за една фалирала държава. Ако Украйна не получава милиарди помощ, Зеленски няма да може да плати дори заплати на чиновниците. Но всичко си има край - кранчето взе да пресъхва. Рано или късно Зеленски ще трябва да обяснява на украинците защо докара нещата до тук. ..................................................... Не че има връзка с темата.

481

Анонимен

преди 3 месеца

Слава на Украйна и на Украинския народ!Слава на героите,паднали в справедливата война срещу империята на злото-просия!!!Въпреки всичко,въпреки трудностите украинците ще победят защото са на страната на Правдата и целият свят е с тях в това право дело!

480

Някой

преди 3 месеца

Бутането на паметниците беше глупаво и грозно, но руската страна няма право да коментира и заплашва. Това е вътрешен въпрос.

479

Анонимен

преди 3 месеца

Русия носи смърт, безправие, войни и заплаха. Русия е заплаха за мира в света. Русия е заплаха за националната сигурност на България, резолюция приета от българския парламент. Същата е приета и от ЕП, за европейските страни. Русия обяви България за вражеска страна. Русия финансира световния тероризъм.

478

Анонимен

преди 3 месеца

Русия никога няма да може да претендира да е "Трети Рим". Неотдавна вселенският патриарх върна на Киев Киевската православна църква, преместена незаконно от руснаците в Москва. И едва ли, ще осъществи стария си имперски план за световно господство. "Трети Рим" се споменава в хрониките на средновековни писатели, но като име на българската средновековна столица Велико Търново.

477

Анонимен

преди 3 месеца

Парад на gженgърската мапoyмна злоба и тука !Лесните грантове какво ли не правят ?!

476

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна щe cneчeли вoйнaтa, a oшмyлeнaтa oт npogaжни neтokoлoнници koлoниaлнa тepитopия,наречена Федерация nak шe яge xypkaтa... Hи Северна Корея, ни Иран ни kьopaв cтpaтerичeckи napтньop от БРИКС нямa ga cи мpъgнe npъcтa зa Русия, gaжe нanpoтив...

475

Анонимен

преди 3 месеца

Да са мислили навремето, Захарова. Унищожихте всички паметници на известните ни пълководци, пример бюстовете по стълбите във военната академия, поругахте гробовете им, пример гроба на генерал Вазов, избихте огромен цвят от нацията. Сега за какво се оплаквате. Вие си го направихте сами. Берете си плодовете засети от стоте ви продажни комисари.

474

Анонимен

преди 3 месеца

КАК ВЪРВИ ТРИДНЕВНАТА СПЕЦОБОСРАЦИЯ НА ПУТИН? ВЕЧЕ МИЕ ЛИ КЪЛКИТЕ В ЛАМАНША?

473

Анонимен

преди 3 месеца

52 процента от руското население смята че Сталин е бил велик лидер. Какъвто народа, такива и управниците му.

472

Анонимен

преди 3 месеца

Русия си го получи от украинците по двуглавата морда и сега цялата планета им крива.

471

Анонимен

преди 3 месеца

Руската Федерация се пръкна на този свят 1991 година.Оттогава нападна два пъти Чечня,войни с Молдова,Грузия,Украйна.Докато не се унищожи това котило на зло и човешко страдание,мир няма да има.Права беше Ванга,като каза,че Антихриста ще дойде от Изток.

470

Анонимен

преди 3 месеца

Слава на Русия и на руския народ.