18

Анонимен

преди 4 месеца

всеки втори е шампион при тея . Има 2 Шампиона Фюри и Усик , докато не се бият помежду си да определят кой е единствен шампион в категорията това е . Ако Пулев не се бие срещу някой от тях , не е никакъв шампион . Преди се пробва на 2 пъти срещу истински шампиони и видяхме какво стана , за съжаление не мисля че има кой да му даде трети шанс , а и не мисля че заслужава , въобще не бе близо до нивото нито на Кличко нито Джошуа ( а както видяхме после , Джошуа въобще не е неуязвим)

17

Сульо

преди 4 месеца

Дано само да не забрави да облече червените потури!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ще е интересен бой. Тоя Чар съм го гледал единствено срещу Виталий Кличко в боя им преди 12 години и беше много настървен срещу Кличко. Обаче Кличко си е Кличко и само го изчакваше оня да му налита и посредата на рундовете Виталий Кличко като му отпра едно кроше в тиквата и на тоя му се отвори такава аркада че направи целия ринг в кръв. Не можаха да му спрат кръвта, то и нямаше как, тя кръвта му шуртеше буквално и кмета Кличко спечели с технически нокаут, а тоя сириец побесня че е загубил така.

15

французин

преди 4 месеца

Българите ще се изядат един други в злобата си.За чужденците сте някакви нещастници дето само се ядете едни други.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Кви са тия смешни мачове? Кой любител на бокса изобщо се интересува от някакви посредственяци? Истинският мач е на 19-ти февруари: Тайсън Фюри срещу Александър Усик за да се определи за пръв път от 24 години абсолютния световен шампион след Ленъкс Люис от 2000-та година насам.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Не умре ли вейке ?

12

Анонимен

преди 4 месеца

до 5.. Пет са титлите(поясите) в тежка категория. Нашия за никаква световна титла няма да се бие. И 5-тте световни титли ги притежават само двама човека. Фюри и Усик, които ще се бият другия месец помежду си за определяне на абсолютния световен шампион в света.

11

Анонимен

преди 4 месеца

този е на 39 и не се е бил от 2022. Никой не се е опитал да му вземе "титлата".

10

Анонимен

преди 4 месеца

Първото изречение "без малко" да ни подскаже, че Кубрат ще стане световен шампион на WBА в тежка категория. Мухахаа. А тази титла е подверсия на световната титла WBА която я притежава само украинския фашист Усик, който ще се бие другия месец с Тайсън Фюри за обединяване на 5-те пояса и за прозвището абсолютен световен шампион! Да ти имам и статията и всичкото Петре Бойчев! Иначе тоя нашия за 200 бона обича на дърти години още да го бъхтят у тиквата разни аматьори. Той така и до 50 може да изкара

9

До 2

преди 4 месеца

Кифлите го гледат..

8

емилианенко си

преди 4 месеца

смени вяра и име . та може не пулев , а сдроган изибвашвили да се кръсти и алллах да му помага в правата вяра . стар боксьор .сега е модно .

7

Анонимен

преди 4 месеца

Путин се бие от бункера за една от титлите в супер лека категория

6

Анонимен

преди 4 месеца

В бойните споортове всяка федерация си има своя титла. То и във футбола трябва да е така, пък то само ФИФА има. Който иска си прави федерация, събира публика и почва да печели пари.

5

Не може

преди 4 месеца

да се изразявате. Погледнете си заглавието. Некадъ_рници.

4

Анонимен

преди 4 месеца

колко титли има в тази тежка категория бря?

3

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен: "На-противния и гаден спорт кой изобщо гледа тази глупост изродщина." - ти защото те гледам се интересуваш и пишеш коментар под боксова статия.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Кога ще е мача?

1

Анонимен

преди 4 месеца

На-противния и гаден спорт кой изобщо гледа тази глупост изродщина.