231

Чоко Лонгдик

преди 4 месеца

Нигерия след 20 години ще има население колкото целия ЕС-над 450 млн.

230

свободна европа

преди 4 месеца

"свободна европа" излезе с поредната хрумка - искат от България да извади от учебниците "Аз съм Българче", защото "как ще се почувстват децата на 100 000 бежанци". А "медиите" - нищо - тишина! Днес.бг, къде сте? Или сте СЪУЧАСТНИЦИ??? ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЕ ИМА ПОСЛЕДИЦИ! Запомнете го! Тук правите ИЗБОР! И до момента той е фатално ГРЕШЕН! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! ОТГОВОРНОСТТА Е ЛИЧНА и се носи от ВСЕКИ! И вие ще я носите!

229

КИРО

преди 4 месеца

Всичко от ДВ си е пропаганда и насаждане на омраза. Как може партия с поти 40% подкрепа от населението да е противоконституционна. На това му се вика чист фашизъм. Само аз и никой друг няма мнение и право. У нас си е вече норма и Гого Лозанов се пробва.

228

Анонимен

преди 4 месеца

Художника изгони само евреите, новите всички - начело с родината му подемат смело по неговите стъпки дори ще го задминат!

227

Чужденец

преди 4 месеца

"Алтернатива за Германия" има подкрепа в момента на над 40% от избирателите. Комунолибералите явно вече сериозно ги е страх.

226

Реалист

преди 4 месеца

Изпълнена с недомлъвки статия, малко конкретика, пълна либерастия..

225

Анонимен

преди 4 месеца

Абе класическа френска литература не четете ли? Има много какво да научите от там.

224

Анонимен

преди 4 месеца

Евреите са се занимавали с лихварство, подкупвали са управляващите или са намирали начин да ги притиснат в някои западно европейски държави и евреите-лихвари, си прокарват интересите и своите правила, подчинени на лихварството. И тъй като много хора , както бедни, така и богати, губят всичко каквото имат и лихварите им го прибират, изхвърлят хора от домовете им на улицата, постепенно се заражда бедност, недоволство, омраза към евреите, а католическата църква, си ги е мразила по традиция.

223

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен, Глупости си написал, има стари записи от събитията тогава, изобщо не са били лентяи евреите, много от тях са имали собствен бизнес, магазини , немците им затварят магазините, отнемат ги и ги излавят, също и изгарят всякакви книги, които не им харесват, това се провежда масово първо в Германия, а омразата към евреите , Хитлер придобива още в Австрия, откъдето е родом, там настроенията са били такива, включително и в католическата църква, където Хитлер е учил и недоучил

222

Анонимен

преди 4 месеца

Имат някои добри идеи, но не са особено умни, немците отдавна се опитват да изолират тази партия! Сега , при този пъплещ нацизъм, вероятно ще се постараят да решат проблема с тях.

221

Западна Европа

преди 4 месеца

активно търси депо за отпадъци,като явно най-подходящи за целта са държави от изтока,и най-вече България,но не тази на народа,а на политиците с техният слугинаж,чуждопоклонничество и мечтан блян за Шенген!?!

220

Анонимен

преди 4 месеца

Никой не би ги обвинил, това е инстинкт за самосъхранение на нацията и държавата им. Но да ги екстрадират директно в държавите им, а не да ни ги пращат на нас, ако обичат.

219

Анонимен

преди 4 месеца

Като свършат едни пари и тия като ония в Гърция,Зората.Никой няма да се и сети за тях .

218

К1Д

преди 4 месеца

Те един ще пращат 10 ще влизат. Особенно при суша и глад в Африка и войни в региона.След 25 години населението само на една Африканска държава ще бъде по-голямо от населението на целия ЕС! По -скоро ще гонят бандюги и схемаджии само щото Германия без миграция ще си влоши стандарта на живот до ниво Полша щото на един работещ германец ще се пада да издържа един пенсионер и държавни дейности.

217

хммм

преди 4 месеца

Много неприятно, покрай сухото и мокрото ще изгори, имам хубав бизнес тук. От около седмица е много зле-две стачки се преплетоха, на обществения транспорт и земеделците, нищо не работи както трябва, почти нямат работниците ми работа. Но разбирам хората. И не мисля че правят нещо лошо, просто обсъждат планове как да си оправят държавата. Не виждам да искат да убиват някой или да го горят, жалкото е че подобни изяви трябва да се правят скришно-иначе си обвиняван от слугите медии в нацизъм!

216

Zjajo

преди 4 месеца

Поне няма да ги пращат у нас, че денкоглу яко е отворил ... Очи.

215

Киро

преди 4 месеца

А ние имаме само 240.....но спешно....

214

Анонимен

преди 4 месеца

равно по сила и големина противодействие... време беше

213

Анонимен

преди 4 месеца

Не разбрах къде е проблемът. Нормално е да оскат да се отърват от безполезните. И аз искам същото в България. Това прави ли ме екстремист. Говорим за експулсиране все пак,а не да ги убиваме

212

Иван

преди 4 месеца

Нищо ново, германците си пазят земята. Ние нашата я подаряваме на руснаци, американци и изобщо на който дойде и даде пари на политиците. Срам и позор.