27

VS

преди 3 месеца

Е как няма да липсват, като всеки от всякаква комисия го интересуват само "къмишините"! Дай аз да лапна, пък после ще му мислим!

26

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

И какво ме интересува това ИМА самолет продава го

25

Yvorix

преди 3 месеца

ЧСИ-то е Милен БЪЗИНСКИ - придворният паж на Божков, Шиши и на националния свинар, понастоящем почетен консул на Рашистката ***. Т.е. наблюдаваме епизод от Мутроландия.

24

Анонимен

преди 3 месеца

До Народняк..Аве , ахмакУ , айдуците имат ли цвят ? Да не захващаме тази тема , защото герб и ДПС изпревариха ''комунистите'' по крадене !

23

Анонимен

преди 3 месеца

Обновена:''Една бълха ухапа Черепа'' !

22

Народняк

преди 3 месеца

Комунистически олигарх има играчка - собствен самолет , за 29 МИЛИОНА ЛЕВА !!! Кога и как този комунистически играч спечели за играчки само толкова милиони ??? Кога и как този комунистически олигарх е овладял стотици милиони лева, евро, долари , за да говорим днес спокойно как имал "само" 29 милиона лева за лично самолетче ???? На тези въпроси и въпроси за останалите стотици забогатели на наш гръб комунисти кога и кой ще отговори и потърси сметка ??????

21

Анонимен

преди 3 месеца

След като му го продадоха , то ''ТОЙ'' си го закупи отново !

20

така е.

преди 3 месеца

До селянин::Наълниха му се пепелниците от пури.Затова го продават.А има и проблеми.Мотора не работел,навигацията остаряла,климатика спрял,килима износен.Някой ще го купи на цената на самолетче от Детмаг.Ми то,само тенекии.

19

Истина има ли,или??!

преди 3 месеца

Божков когато му наложиха тези запори,даде интервю от Дубай и каза,че не дължи една стинка на държавата,и,че всичко си е платил.Сега му разпродават имуществото,а дело не е водено.Как стават тия работи?!

18

Чичо Скруч

преди 3 месеца

Играч като Божков, рано или късно си връща всичко и всички позиции.Всичко останало е медиен фалш.Не че го одобрявам разбира ее!

17

Анонимен

преди 3 месеца

До 8 - Няма такива. Като тъгнат, взимат всичко.Не оставят някой с пари и възможности, че не се знае кога ше тръгне да си иска нешата обратно. Борисов се вре във властта заради имунитет и това, че ДАНС и НСО трябва да го пазят. Прекалено е публипен, че данси има липна армия, като едно време.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Инвие как я визждте, случайно ЧСИ, да се наеме ,д арапродава на Божков нещата. Или ще му го продадв отново или ще задържат търговете, докато Божлов си оправи бакиите.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да вдига вече самолета.. нищо Кирчо и шайката му ще му вземат нов по-голям. Все пак им е благодетел. Спецов ще провери ли щателно фирмите му отново в годините ..или този си е от нашите

14

БЕН

преди 3 месеца

Пурата забогатя .от иманярите,купуваше всичко ценно чрез посредницТрябва да му отнемат всичко , какво чакат.Милиони е взел от продажби на старинни артефакти.

13

Фитьо

преди 3 месеца

Добре е човек да е успешен в САЩ,у нас от Илон Мъск до последен бедняк ще те превърне някой политик.

12

Мая

преди 3 месеца

Голям праз. ще си купи друг.

11

Пенсионер

преди 3 месеца

Колко е вноската за участие в търга за самолета ? И блазе му на частния съдия изпълнител. Поне едно милионче за него.

10

Така е ..

преди 3 месеца

Това са пари от г-уп-а-ците , които купуват и търкат фишове от този .Всеки ден ги гледам в Кауфланд..Но той не е виновен , а тези който му позволиха частно тото.

9

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Килиите на тези *** се продават за стотици хиляди евра

8

Анонимен

преди 3 месеца

Значи Тиквата се сдоби и с евтино самолетче, само срещу 2 кюлчета.