89

До Диана

преди 4 месеца

Руснаците нямат проблеми в Червено море защото техните и корабите на китайците си преминават спокойно. Помисли защо е така. Хубаво е и Израел да спре да бомбардира концлагера създадвен от тях наречен Газа.

88

Диана

преди 4 месеца

Не е правилно да се унищожава нещо защото можело да се използва за военни цели - тези "неща" може и да се използват и за мирни цели! В този смисъл руснаците са прави да обвиняват САЩ в нападение над Йеменския народ. Проблемът е, че обвиненията не решават проблеми - нека руснаците дадат предложение как да се спрат нападенията над кораби в Червено море вместо да философстват какво е правилно и какво не е...А американците още веднъж показват в какви евреи са се превърнали...

87

Българин

преди 4 месеца

God bless America!

86

мдаа

преди 4 месеца

Байдън е нарушил Конституцията на САЩ, защото не е поискал и не е получил разрешение от Конгреса да атакува друга страна.

85

Христо Христов

преди 4 месеца

Логично - то САЩ могат да се мерят само със страни като Йемен.

84

Joe

преди 4 месеца

Закъсняха! По-рано трябваше да ги запукат! Хусите ще победят някого ,когато Хамас и Хизбула победят Израел . Скоро и Иран ще отнесат джепането.

83

Лагрестин

преди 4 месеца

Е,то хутите сами се вкараха във война с нападенията на търговски кораби.Да не се оплакват сега.Някой да ги е карал да вземат страна?И между другото,нормално е християнските държави да подкрепят израелците,а не ислямистите,които от векове водят войни срещу християнството и са правили ред терористични атаки в християнски страни.

82

Русия плаща на хути

преди 4 месеца

за да си облекчат нагъзването в Украйна

81

ъ

преди 4 месеца

Изходът на този конфликт е неясен. Силите са твърде изравнени. Пиратите срещу бунтовническите племена от пустинята. Ще видим какво ще стане.

80

Ром"с

преди 4 месеца

Във този днессвят на дезинформация и мантпулация (продажност) ,то е много трудно да се вярва на някого ,па макър и американците(те сега лАжат най-много )!Четох едно изследване ..кое ще е най-опасното "нашествие" на земята в този век...еми дезинформацията и манипулиращите медии и реклами,а след това глобалното затопляне и природни бедствия.

79

Анонимен

преди 4 месеца

Я да видим, като пламне Близкият Изток, Шайван, Южна Корея, кой че яде баница?

78

ПЕШЕВ

преди 4 месеца

До Хай--- има ама няма , иска ти се ... :)

77

Обективен

преди 4 месеца

Oтиде Магарев в САЩ и започна да прави Магарии.

76

Опа

преди 4 месеца

До КрунделКой пък е тръбял колко велики са Хусите. Че те са племенни образувания в пустините от преди 100 г. Само такива САЩ и Британия могат да бомбят пряко. Аз не ги подкрепям ама виждам, че региона може да пламне.

75

Анонимен

преди 4 месеца

До Опа 89 За американско иго говорят само хората почитатели на руския кypник.

74

Опа

преди 4 месеца

До до 78Да бе в Косово бяха борещи се за независимост, а тук били метежници. Хората не искат да живеят под Американското ИГО и били метежници. Нали право на самоопределение ала бала? Или само когато изнася. Двуличност на Н-та степен.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Иран можете да го отпишете. Путин спешно търси нов доставчик на оръжие за великата руска излагац... пардон армия.

72

Крундел

преди 4 месеца

копейчици, до вчера нали тръбяхте как хусите/хутите били голяма сила и "фащ" и "малкобритания" ги било страх, а?А сега квичите, както се очакваше.За тези от вас, от руските тр0лферми е ясно, ама за "нашите" - как можете да подкрепяте хора, които са отвлекли и българи?то бива бива да си консуматор на кремльовски биоотпадъци, ама вече е прекалено това.

71

Опа

преди 4 месеца

До 81Тоз пък какъв Данс те гони, да следи глупостите в някакъв умрял сайт ли в секцията с коментарите ли хахахах.

70

до 78

преди 4 месеца

Това не е агресия срещу независима дъжава. Независимата държава се нарича Йемен, има си правителство, което воюва с метежниците хути. На метежниците се е удало да завземат и контролират част от страната. И от тези части, които контролират започнаха да се занимават с международен тероризъм и пиратство. Предполагам правителството на Йемен ще каже благодаря за тези удари по хутите.