13

Ибн ебн Ал камил

преди 4 месеца

Представям си ако играеше.....вече на инвалиден стол щеше да е.......от седене на пейката се е схванал великия КИПЪРЕЦ

12

анонимен

преди 4 месеца

Тъкмо ще спрете да пишете за това Сакраменто! Българите не ги е еня за американския баскетбол!

11

абе

преди 4 месеца

да не е финал хемороиди от седене на пейката ?

10

Анонимен

преди 4 месеца

Да не е паднал от резервната скамейка?

9

Анонимен

преди 4 месеца

Май единственият ни истински спортист си остава Дан Колов.

8

Анонимен

преди 4 месеца

До 7. То и Кирил Десподов имаше мечта да играе в Сериа А, отиде и бързо разбра, че там нивото е съвсем друго .Айде поспри с булшита ,италианците имат 2 отбора и другото пълнеж и спокойно мога да нарека италианското първенство едно от най корумпираните в Европа .

7

Анонимен

преди 4 месеца

Нещата са ясни. Талантливо момче следвайки мечтата си отиде там, поигра, видя че нивото в NBA винаги трябва да е постоянно на високи обороти и не успя да го задържи. Няма нищо. Горе главата. Жив и здрав да е. Реално погледнато се е справил на 99% пъти по-добре от коментаро-драскачите тук. То и Кирил Десподов имаше мечта да играе в Сериа А, отиде и бързо разбра, че там нивото е съвсем друго . Отиде в Гърция и резултатите са съвсем други.

6

aa

преди 4 месеца

ох не спах пет дена от притеснение че не бях чел поредната тъпня за везенков. нещо гришката кво праи в поеследно време

5

Българка

преди 4 месеца

NBA e най-висококонкурентната спортна лига в света. Такива като Везенков са за цвят. По рекламни договори или част от сделки за истински играчи. Везенков не е NBA матириъл. Дори и в днешно време, когато нещата там са с много по-ниско качество от 70-90-те.

4

Отличник

преди 4 месеца

Айде и тоя почна като 90% от родните спортисти, излезли в белия свят - сега има да се контузва и да търка пейките няколко сезона, докато го изритат от НБА

3

История и спомени

преди 4 месеца

Едно време в нашето село имахме един дедо Лалю Долапчиев се казваше, викаха му-Долапчията, беше много време учител и кмет, та беше стар, ама имаха един голям черен кон и като се качваше на него цяло село се събираше да гледа, щото той стар, едвам едвам се яха, докато се качи псува коня, го удря с бастоня, ужас. Веднъж коня го беше изхвърлил и таза си беше счупил. А дедото беше 80+.

2

Анонимен123

преди 4 месеца

Ай стига вече с този Везенков веее. Стана банално, Везенков, това,, Везенков онова.. Кога Везенков ходел по нужда,, пфффф,,както и за онзи Гришо тенисиста, и Пулеви,, банални станаха,.....

1

Анонимен

преди 4 месеца

Трудно е сред ония мюмюни, дето с поколения са ги кръстосвали за работни коне, белите не могат да скачат