11

Анонимен

преди 4 месеца

Стоян Александров освен към длъжниците си е виновен и пред целия народ, защото в съучастие въведе ДДС. Благодарение на него деца, пенсионери и бедни наред с богатите плащат с 20% по-висока цена на всичко. Ако вместо ДДС беше въвел прогресивен подоходен данък, то забогателите през мътната приватизацията щяха поне частично да върнат полученото от обществото. Но има карма

10

Анонимен

преди 4 месеца

Писаха,че съдът е постановил връщане имота на убития К.Русев заради прекомерно висока и непосилната лихва за плащане отделно от взетия заем от 308 000 долара през 2008 г. за която съдът е бил информиран що за процент се касае за срок от ден,месец,година като лихва от лихвар на която е бил подложен да плаща едва ли не ежечастно за да се разплати само с лихвата за дългосрочно разплащане на дълг от вземане на пари в брой,а още имота депозиран обявен за евтино изкупуване на търг от бащата на Петър.

9

Фитьо

преди 4 месеца

Който заеми взема той да му мисли откъде ги взема.

8

КАТ

преди 4 месеца

Установено, е че шофьори без книжки се менкат в движение с жените си при налични данни за патрули по приложението...

7

Анонимен

преди 4 месеца

Е какво е оръжието чак пък такава подробност . За обществото марката на оръжието не се интересува. Иска да знае кръвнината да се плати и сумата към наследниците на убития. Както и годините в затвора на убийците. Освен това виновните не потърсили отговорност на ЧСИ за отнетия имот без счетоводна експертиза за пасивите и активите на осъдения Кирил Русев.

6

Анонимен

преди 4 месеца

За Кирил Русев не спряха да тръбят, за да забравим за задушения човек от Ст. Загора. За случая от Ст. Загора много бързо замълчаха. Не искат да се говори за полицейското насилие в Бг.

5

Анонимен

преди 4 месеца

На мен ми не стана ясно

4

Анонимен

преди 4 месеца

Да продължава с родата и наследниците - у тях са парите 300 000 долара :)))

3

Анонимен

преди 4 месеца

Какво значи доста експертизи

2

не е ясно

преди 4 месеца

интересно когато утрепеш длъжника как очакваш да ти върне дълга

1

Анонимен

преди 4 месеца

А защо са го утрепали ? :)))