21

баба мара

преди 4 месеца

как няма да вярваме на данчо мен-та-та каквото каже това става еничариоставка и да ви няма какъв му е бизнеса

20

Анонимен

преди 4 месеца

Те хората искат това от 35 години ама не получават нито едното нито другото. Нито сигурност , нито високи заплати.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Освен че си построиха палати, не знам какво точно направиха за избирателите си от ДПС.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Данчо-ментата и ОПГто на Доганя.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Ненаситени гладни кучета, Аман от вас и вашите лъжи. Не ви искаме. Запомнете го и се махайте!

16

Някой

преди 4 месеца

Тази турска организация ДПС, е от 34 години в парламента. Колко български партии идваха и си отиваха, но турската организация продължава да си стои в парламента, и ще си стои занапред, и затова трябва да бъде забранена !!!¡

15

Някой

преди 4 месеца

Това е етническа Организация и трябва да бъде абсолютно забранена, и турците да гласуват за всички останали партии !!!

14

Този

преди 4 месеца

не разбра ли ,че благонденствието на ЕС приключи още преди COVID , а сега нещата вече са зле и ще става още по-зле . Сега ще благоденстват други народи на изток ,които също имат място под слънцето и си го търсят.И за какъв мир говори.НАТО и мир са несъвместими понятия.

13

Факт

преди 4 месеца

Хората не искат дпс!!!

12

Анонимен

преди 4 месеца

До Веселинъ 7112136860 България има минало, настояще , но НЕ И БЪДЕЩЕ !

11

Анонимен

преди 4 месеца

До Веселинъ 10 Какъв капитал да натрупат българите досега, след като ГЕРБ 13 год. крадоха всичко и държаха народа в бедност? Топката е в управляващите. Те трябва да договорят стабилни суми от ЕС за издръжка на бежанците, които изцяло да са гарантирани от европари, а не от хазната на Бг. Ротацията да не се преструва, че Бг е забогатяла, а открито да говори пред ЕК, че брашняният чувал е стръскан до последно и нямаме пари за издръжка на бежанци. Малко ли са ни украинците по хотелите?!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Айде , лентата назад :Първото разпадане започна от БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА , единственият политик в Бг , който НЯМА Автобиография , лицето И. Й. Костов , след което падението на България бе продължено от 3-ната коалиция на БСП , ДПС и НДСВ ,.. ДОВЪРШВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ последва от герб и ДПС / Борисов и Доган-Пеевски /, ДПС използва Борисов за СЛУГА !Резултатите :България , най-бедна , най-НЕГРАМОТНА , най-болна и най-КОРУМПИРАНА държава , на всички последни места в ЕС , по ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ .

9

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Високите доходи отсега нататък няма да са за Българите.За Българите трябваше да са досега,за да натрупат защитен личен капитал.Отсега насетне ще бъдат за привличане на мигранти. И щом Българите нямат доходи,а мигрантите ще ги имат се получава АСИМИЛАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ. Защото търговията с момичета е главен отрасъл в арабската "икономика". Нали схващаме ,че ако Българите не хванат оръжието този път всичко ще свърши?

8

Корупцио

преди 4 месеца

Прокажена!Господ ще те накаже!

7

Доган и Шишилян

преди 4 месеца

Потвърждаваме, ние сме хората, които искаме сигурност и високи доходи!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Обръчи от фирми, никакви инвестиции, ниски заплати, разменки- заменки, опустЕли села и градове, ФЕОДАЛИЗЪМ- това са регионите на ДПС. Това е 30 год. демокрация на ДПС. Никакви права и свободи, поне да си сменят наименованието на фирмата, образно казано.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Хората искат да ви няма, това е!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Като от десетилетия държат Кърджали дали са вдигнали доходите на някой там с изключение на собствените си функционери ? Ми, не са това би било контра-продуктивно на политическата им стратегия. Хора с високи доходи не се купуват за 50 лева по избори. Напротив, ДПС има нужда от увълчени невежи които лесно да се плашат и подкупват.

3

Анонимен

преди 4 месеца

И ПП и ГЕРБавите са фирми, а в Еквадор мафиозите възстанаха против президента и полицията.

2

Хахахахахаха,

преди 4 месеца

Данчо Ментата говори за високи доходи и сигурност антибългарския фашибозук от етническа партия ДъПъСъ :"... утвърждаване на евроатлантизма в страната..."Да си вземеш евроатлантизЪма и да си го на8реш дълбоко в евроатлантическия си гь3,пр0дажна п0длог0 на Тюркийе ЕмбасситУ!!!