88

Анонимен

преди 4 месеца

Летище София с една тоалетна и без място за пушене е супер подготвено ,мани-мани

87

Да не би да

преди 4 месеца

премахват чекирането на багажа?

86

До 113

преди 4 месеца

Минималната месечна заплата в Люксембург е 3050 евро

85

Анонимен

преди 4 месеца

И какъв беше проблема, на летище да минеш за 15 мин с лична карта или за 5 мин с червения паспорт? Лично аз, никога не съм чакал повече от 10 мин. Но на сухопътна граница, съм чакал с часове! Та никакъв повод за радост не е въздушният Шенген.

84

Анонимен

преди 4 месеца

Паспортният контрол отнемаше секунди досега. Само ни замазват очите.

83

Ozzy

преди 4 месеца

Основната причина за чакане на софийското летище са проверките за сигурност. Би трябвало основно да се работи в тази насока, както и да се поставят по-бързи скенери, по подобие на тези на големите европейски летища. Особено сериозен е проблема на Терминал 1, където сутрин, между 6 и 7 има 5 - 6 полета и реално погледнато няма как близо 1000 души да минат през толкова малко гишета за проверка на сигурността. Що се отнася до паспоетния контрол - да, чудесно е, че ще отпадне.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Какво ми обеснява тоз млекар колко време ще сме чакали ... Защо не каже колко е средната заплата в европейските столици и да сравни колко е разликата

81

Гошо

преди 4 месеца

Стига глупости, как от бордната карта ще разберете че съм Гошо, Пешо или ***? Все някъде трябва да покажете личната си карта.

80

Тодор Живков

преди 4 месеца

Сега ще можете още по лесно и по бързо да бягате на запад да ядете банани....

79

Анонимен

преди 4 месеца

Ако нямаше проверки на багаж, щеше да е друго, ама това беше до 2015/16-а. Беше ми най-редовен номер, след лекции в петък, да хванем самолета и от Амстердам и да отидем на гости на познат в Копенхаген и да се върнем в неделя сутринта. Беше като дълго тирпче с градския. Ама после баба Меркел отприщи портите и ... проверки по 1 час, стиктен конторл на гейтовете (да, буквлано ги затварят) и мега скупчване на хора са си вече нормата.

78

анонимен

преди 4 месеца

ТОЯ НИ ЛЪЖЕ

77

Христо Христов

преди 4 месеца

Най-краткото чакане на летището е паспортният контрол.

76

Анонимен

преди 4 месеца

20-30 минти? Тоя в коя фантазия живее.

75

Чико

преди 4 месеца

Най-вероятно за този измислен шенген всички ни се смеят. Това "Шенген по въз. и вода" е като царевичните пръчици ядеш нещо но гълташ нищо. Не съм против развиването на държавата или усилията на политиците но ми писна да ни лъжат по най-наглия начин.

74

Чо Банов

преди 4 месеца

Всъщност, най-много на летището се чака заради проссттотиите на авиокомпаниите, един самолет прави по десетина курса на ден, ти го чакаш да летиш от София, пък той още е в Амстердам, защото закъснял от Единбург, на наша почва тези практики са присъщи най-вече на националния превозвач, но няма да му казвам името, че е близък до сърцата на списващите сайта.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Какво значение има колко бързо ще минете на проверка .Като самолета закъснява с 1-3 часа ... Ще седите като мръсни пешкири ... Аз съм се изсссрал на това летище преди 20 години ...КОРУМППИРАНО ЛЕТИЩЕ

72

Анонимен

преди 4 месеца

Да разбирам ли,че за мигрантите ще бъде още по-лесно да отидат там,за където са тръгнали?

71

Зевс

преди 4 месеца

Проверката на багажа е еднаква за всички, разликата е в паспортната проверка, от която евентуално могат да се спестят 5 минути. Ако пътувате с международен паспорт и минете на автоматична проверка става най-бързо, тоест по-бързо от въздухарския Шенген.

70

Бай Гоце

преди 4 месеца

Пропаганда! Дори с паспортните проверки понякога минавам по-бързо (разбира се когато съм само с ръчен багаж). Шенген не е колко висим по летищата!

69

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Верно бре ко става в шенгенската Германия?