6

АЛЬОША

преди 5 месеца

ПАМЕТНИКА ДА НЕ СЕ ПИПА С ПАРИТЕ ЗА МАХАНЕТО МУ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ПО ПОЛЕЗНО

5

до опетков

преди 5 месеца

Освен Нинова голяма роля за затриването на Панаира имаха и ГЕРБ-ерските кметове и общинари. А дали са отживелица или не - виж Интер Експо Център в София. Как на големина е колкото една палата в панаира, а всякакви събития се провеждат там.

4

опетков

преди 5 месеца

решението за акциите е на ОС, а не на кмета. Какво мисли той е без значение. Не виждам защо трябва акциите да се връщат на държавата. Да попаднат в ръцете на някой шарлатанин и той да ги изтъргува в своя полза, както направи навремето другарката Нинова, основен виновник за дереджето на панаира. Между другото панаирите отдавна са отживелица и са загубили своето значение за търговия и бизнес. Днес всеки в България може да търгува с всеки, по всяко време и без ограничение и следене от държавата.

3

карачанаков

преди 5 месеца

,,БСП: От ГЕРБ подчиняват и Сдружението на общините, звънят на кметове как да гласуват,,а че Ви имате ли някъде кмет М ъ бульо че да му звънят?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Кмета на Варна ,имали украински фашисти във Варна

1

гербисто-патриот

преди 5 месеца

По добре е акциите да бъдат дадени на Гергов, все пак не е работа на държавата да управлява фирми, частниците по-добре се справят, да стане изцяло частен панаира.