66

comrade

преди 4 месеца

До СМЕХ...Къде е демокрацията? Работническата класа бива унижавана и потъпквана. Глад, безработица. Заплатите - малки. Ценностите - няма ги. Семейството - изневери, побоища, пренебрегване на децата. Полицията - не си върши работа. Хората се отдалечават един от друг, всеки си гледа интересите. Зависимости. Разврат и дегенерация. Високи сметки, малко заплащане. Това е капиталистическата демокрация.Демокрация? Ето ти я.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Българските евреи не защитиха антифашисткия паметник на Съветската армия. Заслужава съдбата си. Фашизмът се завръща в България. Денков, десните градски талибани са профашисти, криещи се зад маската на евроатлантизма.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Хитлер е любимец на еврейте те измислиха холокоста ко

63

Анонимен

преди 4 месеца

Чи кой създаде Хитлер и войните еврейте кой

62

Мдааа

преди 4 месеца

Брава евала машала алахакбар

61

Анонимен

преди 4 месеца

До *** до до - Нищо не си разбрал.

60

тъпомер до до

преди 4 месеца

Свобода на словото има но не и свободия,излез на улицата и проповядвай фашизъм г-н смелчак,вие пъпчивите очиларковци сте смели само като анонимковци каквито сте и в живота.

59

Да чакат

преди 4 месеца

Отговор от Хамас

58

До Тъпомерчо

преди 4 месеца

Свобода на словото, чувал ли си това понятие? Известно ли ти е, че коментарите към новинарските сайтове се изследват и по този начин се правят изводи за популярността на различни идеи, а после се търсят причините за това? Най-лесно е нещо да се забрани и да се правим,че го няма. Но след като го има, значи нещо го е породило. Вместо да се питаме какво го е породило и как да бъде коригирано това, ти предлагаш чрез забрана да си заровим главата в пясъка и да се правим, че не виждаме и не чуваме.

57

тъпомер

преди 4 месеца

Който разпространява и проповядва фашистка идеалогия и я разпространява,попада под ударите на закона.Та господа от Днес,тук половината са такива.Защо им се допускат коментарите,не че са мнго умни,но все пак нарушавате закона.

56

До ужас

преди 4 месеца

АнтисемитизмЪТ, трябва да е членувано, другарю "грамотник".

55

Абе,

преди 4 месеца

Като трепахте с бомби цивилни, що не ривахте???

54

Подкрепа за факт

преди 4 месеца

Еврейте избиха в Газа над 22 000 араби за месец,достойни ученици на Хитлер са.

53

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

Хитлер е умрял 45г. 55 + 24 не могат да сметнат колко прави кандидат фашагите.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До Феликс 47:Не една цели 200 ядрени бомби как и кога са ги придобили? Кой им ги дали? На Иран точно за това ли натискат? Никой няма право ядрено оръжие освен тях нали така?

51

ужас

преди 4 месеца

Антисемитизма е комфортно убежище на неграмотния негодник

50

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 44 Живея там за какви неонацисти бълнуваш? Кварталите са полу-индийски особено през деня е много трудно да видиш бяло лице. Ромите са кафяви добре окръглени от охолен живот и доста нагли. Преди години се събираха на групи и с ножове вземаха пари и маратонки на белокожи деца. Живея там от 1981-ва. Имам доста добър поглед върху нещата. Неонацистите и хитлеристите с които бил пълен кварталът са само в твоето съзнание.Особено пазарчето на Герена си е чисто бхаратско.

49

Анонимен

преди 4 месеца

А тия алкохилизираните дроги с бръснатити глави са толкова националсоциалисти, колкото Риши Сунак е наследник на крал Артур. Де сте видели Хитлер или някой германец от времето на Райха с бръсната глава? С бръснати глави са ходели концлагеристите и въшлясалите. А алкохола, цигарите и дрогата сред младите са били забранени. Тия т.нар. скинари са единствено и само позор за идеята.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Той и Рейгън са единствените, които не клекнаха на болшевизма.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Хитлер не е умрял преди 74 години, както пише на некролога. Поне това да научат тези, които уж са му последователи.