17

Анонимен

преди 4 месеца

Време е нещо да се направи по въпроса. Писна ми от джигити на пътя. 30 години без контрол се навъдиха такива, че сме и на първо място по умрели на пътя.

16

Обективен

преди 4 месеца

МВР, вкл. и КАТ, трябва да изпълнява закона, А не да го пише.

15

Лупи

преди 4 месеца

А стига глупости бе хора. В наше време да се глобява човек на база на някакво клипче е безумие. То ясно, че тая кифла мис силикон едва ли е подправила видеото, но на практика не е кой знае колко трудно да се направи. Да не говорим, че километража на автомобила може да е неизправен. Това пада в съда веднага.

14

Май

преди 4 месеца

само с известяване няма да стане... Ако може тол системата при нарушение направо да сваля табелите на колата автоматично!

13

От хората

преди 4 месеца

Какво хулиганство бе.Ако някой размаха пистолет веднага го обвиняват,а този с колата-нищо.Този с колата и при такива нарушения трябва да се счита за опит за убийство. Стига с тези финтове,така,ама може и иначе. Типично по български.

12

Баш майстора

преди 4 месеца

Айде нема нужда.....

11

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 5 -"..намерят патрул и го пратят да търси кола в трафик,..." Е то и няма нужда ,патрул да тръгва да търси нарушителя ,да не би тия които са без винетки да ги гонят ,не стои си патрула и спира .А още повече ,че може и да се изпрати по пощата акта за нарушението .

10

Този Който

преди 4 месеца

Познавате ли го, Тянката от Комар Маала в Димитровград(aka Просторския рейнджър)? Едно време ни гонеше като каубой от дивия запад из парк Марица. Нещо много на сериозно се е взел. Нали ако някога в светлото бъдеще направят това за което говори, още на следващия ден Waze ще получи малък ъпдейт и ще започне да "напомня" за стационарна камера и файдата от цялата работа ще е точно никаква. Иначе на приказки голям го вадят. Защото по-лесно е да спъваш трафика, отколкото да го направиш по-ефективен.

9

=

преди 4 месеца

Всеки опит за нормализиране на отвратителното ни правораздаване се посреща на нож от всички държавни хрантутници - полицаи, съдии, прокурори и най вече от адвокатската мафия. Защото нарушителите и престъпниците им плащат най вече под масата. Хората които не вършат престъпления, не престаляват интерес за джоба на далавераджии с тогите, адвокатите и техните представители в парламента пишещи калпави закони

8

mgs

преди 4 месеца

До Анонимен 5Отиди в Италия и ще разбереш как се събират глоби от такива с превишена средна. Като воедна операция е - точно след изхода на платената магистрала стоято няколко полицейски автомобила, полицаи с таблети казват на колегите си кои коли да отклонят и директно там ги глобяват. Това е сценария за чужденци, а за местните - честитки по пощата.

7

Ivan

преди 4 месеца

Абе,умник!Как ще глобиш някого за превишена скорост по качен клип?!С какво КАТ засече това нарушение-с камера или радар?!Първия адвокат,завършил Свободния университет в Бургас с диплом 3,00 ще ви направи смешни (каквито без съмнение сте) в съда!А за ТОЛ системата дума не отваряй,защото няма да ви стигне бензина на трошките,с които се движите, да гоните "нарушителите" по черните пътища и да им пишете фишове!Некадър.ници на държавна ясла,които цял живот хрантутим,това представлявате!

6

Кире

преди 4 месеца

Еии Кати цомбата постигна своето-стана известна. Тази инвестиция трябва да се избива някак си:)

5

Valio

преди 4 месеца

Тоя що един път не каже как взимаше пари,когато беше в КАТ от регистрации и всичко което е свързано с КАТ-София.

4

Анонимен

преди 4 месеца

ТОЛ системата скорост не засича и няма и да го прави. Ще изчислява средната скорост за която си минал разстоянието между 2 или повече камери. Чули недочули пак "експертни" мнения дават. Докато някой реагира на известието, намерят патрул и го пратят да търси кола в трафик, то тя ще е на поне 10 километра, че и повече отдалечена, отбила на някъде и тоя патрул си загуби 30 минути гони вятъра. Хайде малко по-сериозно, когато говорите празни приказки!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро ще сме пак с каруците,тогава ще ви питам как ще пълните празната хазна...

2

1234

преди 4 месеца

тя и системата за броене и нанлиз на трафика може, даже може и по-точно, но има хора дето я саботират

1

Анонимен

преди 4 месеца

Не превишавайте скорост в и около Стара Загора, че тука 10 шопара ще ви се метнат отгоре и ще ви мачкат докато умрете мъчително. Умната!