423

Анонимен

преди 4 месеца

КАКВО НИ РАДВА ? Личната свобода да подреждаме живота си според индивидуалните ни способности ! Не сме павета в ръцете на диктатори да ни местят насам натам според болните им мозъци !

422

за да има МИР

преди 4 месеца

диктаторите в СИБИР

421

Анонимен

преди 4 месеца

Хора Байдън е виновен! Коварният запад, НАТО и САЩ са сложили своя западна фирма да управлява тръбите на топлото и посред Януари са ги прекъснали да измрат руснаците от студ!!Правилно прави Путин като казва че трябва да национализира управлявящата компания!!Тука които пишат, че приятелчетата на Путин вътре в Русия са разграбили за 20 години парите за нови отоплителни тръби за да си построят дворци и яхти - нищо не разбират.Запада е виновен хора!!

420

Анонимен

преди 4 месеца

да позлорадстваме че някъде имало авария, а че сами съсипахме половината аец,нарязахме си ракети ,подарихме бтри,купуваме хартиени самолети за милиарди,на път сме да съсипем и тецовете където работят хиляди хора и да обезлюдим района там,на път сме да приемем хиляди съмнителни мигранти за да се наведем на австрийските калъфчета - това не е толко важно -важно е че някъде имало авария

419

Е ама

преди 4 месеца

Е...е...ее. ...та нали Европа трябваше да замръзне...нещо се объркаха плановете. Иначе според Путин целите и задачите вървят успешно и се постигат със свеки изминал ден. Нищо че руснаците си мръзнат още от 1945 година. Важно е да има пропаганда , че в Европа им е зле. Идват избори. И Путин пак ще спечели както едно време Тодор Живков печелеше. Нищо ново под Слънцето. Човешката глупост е безкрайна

418

Анонимен

преди 4 месеца

В резиденция Врана има ТЕЦ от времето на Цар Фердинанд 1920г Сименс . Е кмета на кв. Горубляне не се ли е сетил да се закачи на него . И после тия от Панчарево , Горубляне???

417

Анонимен

преди 4 месеца

До434. Сметана , че е направено от мързел . Без да се търси финансов ефект . В Соца поскаха затворници и войници да работят тези не престижни работи . Така им казваха. Всеки търсеше лекото и на баницата мекото. И от връзкарство , далавери, кражба на работно време.Остави хората в панелките , направи ги инвалиди . И Комунизма си отиде .

416

руски блогър

преди 4 месеца

Ето защо московчани трябва да хвърлят бебетата си в снега, за да свикват !

415

Бай Тошо

преди 4 месеца

Тъй тъй, другари, таз година половин Москва, а догодина - цяла Москва !

414

Някой

преди 4 месеца

Мой приятел беше на посещение в Китай, по линия на образованието... Влизаме в училището, парното работи на макс, но и прозорците отворени! Дори и в тоалетните лъхало на студ! Попитал защо е този студ, и рускиня от делегацията му отговорила, че децата от малки трябвало да се научат да ...страдат! Същото е и с крепостните! Трябва нон-стоп да страдат, и да си мислят за Самодержавеца като за някой "спасител", който да дойдел и да ги "спаси"! И българските Копейки карат в същия стил!

413

Боби

преди 4 месеца

До Румен Когато ТЕЦ се ползва едновременно за Ток и отопление КПД е 90% ако е по отделно КПД е 45-50% - за това е и направено в соца.

412

Анонимен

преди 4 месеца

Номенклатурата от Москва им каза- Ние сме наясно , но ще го оправим.

411

Анонимен

преди 4 месеца

ТЕЦ им е направен към военния завод . Но по манталитета на колектива се закачвали последователно тоя квартал , айде и другия . И следващия и така нататък . Да , но товарили ТЕЦ , товарили и накрая не издържал. Подръжката вдигна ръце от проблеми. И избягала . Изоставили колектива

410

Анонимен

преди 4 месеца

В Соца имаше лозунг. /сега се отнася за Москва./ - В колектива , Един да произведе брак целия колектив страда

409

Румен

преди 4 месеца

До420. Съдържателното на новината е , че и в България е по съветски модел има Централно отопление . То е единствено в ЕС. Навсякъде в страните в ЕС е с локално , / индивидуално , автономно/. Централното отопление е добро когато ТЕЦ - а ти е до 100 - ти метра от сградите. Както е в Резиденция Враня. Направени по времето на Цар Фердинанд . Но да отопляваш милионен град с мрежа от тръби под платното си е разхищение и риск за милиони

408

Гошо

преди 4 месеца

1977 г. Октомври, Сибир, група работници на БСГ се заселват в общежитие където не е живяно и току що построено. В него нямаше ток, вода, парно, а температурите бяха около -30 градуса. Е оцеляхме даже и на работа ходихме. Така че тези -20 градуса си е пролет нищо екстремно.

407

Боби

преди 4 месеца

Да обобщим Това е ТЕЦ на завод(произвежда ток за завода) Отпадъчната топлина се оползотворява като топлят съседните населени места. Завода е частна собственост а изглежда и не се стопанисва правилно. Останалото го знаем - Авария, Завод спира без ток а съседите без топло

406

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Ко плачете бре?Елате в България тук всяка зима е така!

405

Анонимен

преди 4 месеца

Тези минусови температури са заради Глобалното затоплане...нали така?Чак преди малко разбрах за какво е тази статия хаха.Имало е вчера райони,които цяла нощ са стояли без ток и за да отвличат вниманието са пуснали статия с това как уж било в Русия.Обаче новините от Русия са спрени и не се знае колко е вярна статията.Щом не може да се провери, е вероятно да послъгват.Ако при укрите е вървяло така при проблем да им ги лъжат с измислици с това как уж е в Русия...да си знаят,че това тук не върви!

404

Едно не разбирам.

преди 4 месеца

След като РФ е толкова слаба и саморазпадаща се, защо тука се бие тъпана 24/7 да стоим на щрек, че ей сага Путин ще плъзне из Европа?