67

Анонимен

преди 4 месеца

РАЗШИФРОВАН АДМИииН С НИК ХРИСТО ХРИСТОВ!!!

66

аха

преди 4 месеца

Шарлатании и измами на дребно. До това ниво паднаха европейските бизнеси. Следствие от бездарно управление на правителствата, лакомията на бизнесмените и овчедушието на клиентите. Причината е комплексна, така да се каже.

65

Анонимен

преди 4 месеца

До 71това е нормална практика да се плаща дебел найлон за суджук примерно))))Опаковката не влиза в гража на суджука. Провери и ще се убедиш.

64

до 62

преди 4 месеца

Твоите кокошки на село сигурно Киндер йца снасят....нали? На хората им се иска понякога шоколад че да похапнат.

63

komitata

преди 4 месеца

важното е в шенген д авлезете кво се занимавате с такива подробности-не гледате какви отрови ви продават от евроверигите на грамажа се нахвърлихте

62

Франк

преди 4 месеца

Едни същи шоколадови бисквити "Анелия" в малкия магазин на нашата улица 2.95лв. На другата улица, на 50м има "Била", същите бисквити са 4.05лв. Шринкфлацията е отделно, че грамажа на бисквитките е намален 0т 210г на 185г.

61

Шопендар

преди 4 месеца

Вчера в т маркет купих пържоли на цена 8,80,нооооо,като погледнах бел,същия номер го правят и в билаежката вкъщи,9,90.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Хората се оплакват, че били неграмотни. Има написан грамаж, има цена. Всеки може да си прецени дали му е скъпо. Аз винаги гледам какво и колко купувам и до сега не е имало изненади. Сега, ако ме ударят в грамажа е друга работа - това е измама и може да си търсиш правата.

59

Не само!

преди 4 месеца

Имам и чувството, че също така и качеството вече копае дъното!

58

Анонимен

преди 4 месеца

В България НЯМА шринкфлация. Тук размерът намалява, НО и цената расте!

57

На село, най-добре

преди 4 месеца

си е на село! Къща с двор, 20-30 кокошки, поне 2 прасета и 5-6 кози. На село няма лидъл и там нещата са трудни, иска се бачкане, но пък няма и инфлация. Само градушки падат все по-често. Лежане на дивана няма на село. А българинът си го мързи, дори не ходи да гласува

56

Анонимен

преди 4 месеца

Превод - всеки цака бачкаторите!

55

Христо Христов

преди 4 месеца

До 51 "... тук сме със стоки за развиващия се свят, демек ниско качествени." - че ЕС поне от 5 години е неплатежоспособен пазар на който японците не продават топ продуктите си.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на БАБХите, колко много непосилна работа, работа, работа са свръшиле.

53

Шринкфлацията

преди 4 месеца

се наблюдава и при много други продукти, не само при бонбоните и чипса. Давам пример от личен опит - всички нарязани мезета в опаковка са намалили резенчатата, всякакви сирена в опаковка са намалили грамажа в опаковката, дори един самун хляб вече е под 650 грама - за нарязания не знам, нямам наблюдения. Яйцата размер L станаха видимо по-малки. Така, значи хем цените скочиха яко, хем съдържанието в опаковката намаля.

52

Ченьо Шамара

преди 4 месеца

Шринкфлация си има от зората на демокрцията. Киселото мляко преди винаги е било по 500грама,а сега масово е 400, а има и по 370. Шринкфлацията масово навлезе в расиюшка, ама не е в резултат на санкциите а просто така.

51

Анонимен

преди 4 месеца

А, един бонбон, колко струва?

50

Урсулю :

преди 4 месеца

"Ще ядете щурци, скакалци и брашняни червеи и ще викате Слава Кокаине и Да живеЙ кралицата Урсулю 404 Фродолайнен! Така е демократично! И евроатлантическо нек'си!"

49

анонимен

преди 4 месеца

Преживях навремето хиперинфлация, после деноминация, сега пък шринкфлация! Боже, скубането колко ли още разновидности има?!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Едно малко сутрин, 5лв. До следобеда, отиде надника. Това вече е сериозна инфлация