13

Българин

преди 4 месеца

Сиктир пропаганда преписана от Ал Джазира. Фактите са, че след зверската терористична атака на Хамас, която на 7/10 непровокирано нападна и кла, гори и се гаври с над 1000 израелци; над 200 отвлече; над 100 още държи - бебета, деца, жени, мъже, на 8/10 Хизбалла нападнаха Израел в знак на солидарност с Хамас. Та от тогава заслужено ядат бой, докато бъдат унищожени като заплаха.

12

аноним

преди 4 месеца

До номер 2--Те знаят поговорката-Бързата ***,слепи ги ражда!Затова действат бавно,но сигурно!!!!

11

анализатор

преди 4 месеца

Не изпитвам никакво съжаление към палестинците.Те почти всички поддържат хамас ,и им помагат.Така,че израел е в правото си да стреля.Палестинците за изтъкани от омраза.Смело напред израелци.Сега е момента на змията да се смаже главата.

10

Ква болница, бе

преди 4 месеца

Там ХАМАС изнасилват жени и деца, с "медицинска цел" и после им режат главите.....ТАКА ЛЕКУВАТ В ГАЗА!!!

9

Резняк ефенди

преди 4 месеца

Слава на всевишния! Най-добре да бягат директно към алах, като истински правоверни!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Война се води между 2 армий , както е Русия и Украйна. Това в Газа е заколение на цивилни и няколко партизанина с гранати от най- модерната армия в света с 300 000 военни! Спрете геноцида! Свобода за Палестина!

7

Осама Бен Гурион

преди 4 месеца

Защо не протестирали палестинците против Хамас. Ами много просто, когато някой (Израел) планира да ограби земята ти, да те заличи от лицето на Земята, единствения ти шанс е да се бориш. А тези които си мислят, че Израел ще се справи бързо, ще ви разочаровам. Израел има големи неприятности в Газа. Има клипове как един след друг израелските танкове дават фира, то не е като да хвърлят бомби по деца. По спешност изтеглиха Голанската бригада, най-елитната им войска. Просто палестинците искат мъст.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Никаква мисъл не е останала на хората в БГ....много жалко...Добре, че останалия свят не спи зимен сън ... Докато се радвате на нещастието на Палестинците , останалия свят не може да повярва как е възможно в 21 век да се случва всичко това , което им причиняват евреите. Даже ФАЩ са силно naakani, че вместо да се разправят с Русия чрез проксито Украйна, сега ще воюват в Близкия изток.

5

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

В тия болници психиатри има ли? Защото педофилията,която масово се практикува в Палестина е патология на личността .Ако въобще можем да говорим за личности в Исляма,където свободата е забранена,а подчинението начин. Тия престъпници от Медици Без Граници явно помагат на педофили ,а това с Цивилизованият свят е лошо деяние,което уврежда животът на децата. И въобще защо Хага допуска ООН и преждеспоменатите да подържат живота на терористи? Хамас е тероризъм !

4

Анонимен

преди 4 месеца

не мога да ги разбера тия палестинци. хем не искат война, хем не протестират срещу хамас. само знаят: оон да дава, искаме, дайте, много лошо тука'. ами съберете се, направете един протест, покажете, че не сте част от тероризма. даже и през нацизма в германия имаше групи, които отркито се бореха против хитлер, да не говорим въобще за комунистическите държави през времето на желязната завеса. че едни иранци, където режимът им е в пъти по-зъл, не спират да протестират. с жените начело.

3

до анонимен 2

преди 4 месеца

Хахахах те почти приключиха с Газа, он не знаел и не видел резултат. Ми *** да видиш бе

2

Анонимен

преди 4 месеца

Там е работата,че май незнаят вече четири месеца никакъв резултат.Нито успяха да освободят заложниците нито да унищожат Хамас.

1

Анонимен

преди 4 месеца

За Израел съм във войната да мачкат те го могат и знаят как никакво примирие!