17

Анонимен

преди 4 месеца

А тези "статии" чупят рекорди по глупост.

16

Анонимен

преди 4 месеца

На тия странности няма кой да вярва. Хубаво е, че на природата не могат да нареждат каквото и да е. Ако се обърне и стане ледена епоха какво ще правим, ще минем в отоплението на въглища ли. Смешници, гонят само печалби.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Такива статии директно им ги спускат на всички основни езици от прес центъра на глобалистите за да промият мозъчетата на максимален брой гладкомозъчни буда ли, които да плащат охотно новите зелени данъци за издишване, неутрални къщи, електрички на тройни цени с една трета експлоатационен цикъл и т.н. промивката е НАВСЯКЪДЕ. Отворете да резервирате полет, излиза водороден отпечатък. Скоро ще ви монтират брояч на издишванията, ако продължите да блееете като стаадо, а не ги изядете като глутница.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Добре че неандерталците и майMунuте са водили статистика,та да знаем какво е било!

13

Анонимен

преди 4 месеца

"Температурите през 2023 г. вероятно надвишават тези от който и да е период през последните поне 100 000 години"--------------Зависи какво показват данните на древните учени отпреди 100 000 години.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ще я търсите тази гореща година га влезем в ледниковата епоха след година две. Само тези с най- дълбоките и запасени бункери ще оцелеят.

11

Официално:

преди 4 месеца

Кукунела Снайпера "счупи" тьп0мера за най-гнYsна платена пропаганда и води убедително в класацията за най-пр0дажна ми$$ирка с огромна разлика пред останалите неграмотни списвачи... За 100 гривни какво ли не прави миличката,а представете си за 200 гривни! Или за 500 гривни :)

10

Анонимен

преди 4 месеца

Язе не съм виждал древногръцка или римска статуя с кожух и ботуши,по филмите ги дават само с тоги и полуголи ходят явно и тогава са имали проблеми с климата!

9

ПОСРАПУТИН

преди 4 месеца

АКО ТАКАВА НОВИНА СЕ ПУБЛИКУВА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ НАРЕДЯ ЖУРНАЛИСТА ДА СЕ АРЕСТУВА ИЛИ УБИЕ!

8

Анонимен

преди 4 месеца

нела ежедневно чупи рекорда по неграмотно списвачество и преводачество. Няма дори да засегнем темата и за лизачеството. Лъжите и измамите на псевдоучените с които ни облива безспир очевидно й се плащат. Не може да има такова умопобъркано същество, което на подобна възраст да вярва в Дядо Коледа и феи.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Гледайки какво става в кварталите на Москва и нейните предградия, да не говорим за останалите на тъмно и студено провинциални области,някак не ми се вярва руснаците да са усетили глобалното затопляне!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Официално: истерията за незначително и безпроблемно увеличение на температурата продължава. При това сегашната температура е сравнена с показатели, взети преди 200 г., на много по-малък брой места от сегашните, с много по-непрецизна апаратура от сегашната. Официално: в миналото на Земята е имало много по-високи температури, продължили милиони години, които са ускорили еволюцията; Официално: климатичите истерици нямат грам мозък.

5

Stalinista

преди 4 месеца

В Норвегия, Швеция и Финландия е много горещо, чак си спряха сауните!

4

alex

преди 4 месеца

глупости на търкалца ..............има си естествени цикли по-горещи и по-студенипреди 500 мил.годони е било още по-топло ама някакси се е разбил тоя живот

3

Анонимен

преди 4 месеца

Пълни безкряйни глупотевици!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Държавите, които имат най-голям дял в добиването и потребата на изкопаеми горива най-много врещят твърде неопределено и не се разбира какво искат. Да спират там да ги ползвт и да се успокоят нас какво ни интересува че всеки ден едва ли не ни плашите с подобни статии ? Ние ползваме най-малко. Земете се запрете.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Чи кво чакати спирайте да помпате нефт бе кво карате само другите ? Дайте комсомолски пример.