58

Анонимен

преди 4 месеца

ТОВА НЕ СА ЛИЦА, ТОВА СА МУТРИ.

57

герберастки сурикати

преди 4 месеца

Погледнете им гадните муцуни на тези миризливи плъхове!

56

хекимян

преди 4 месеца

не очаквах това от теб

55

Анонимен

преди 4 месеца

Готови са за Кумиците по Каанал ено.

54

Mopcku_

преди 4 месеца

Мазмантян не разбра ли, че единственото което прави отваряйки си устата е да се излага ?!?

53

Анонимен

преди 4 месеца

Еееех, ако можехме... като мечките... Да се свием в един шкаф, увити в агнешки кожи и да отмъркаме цялата зима... Каква икономия на разходи и данъци... А като се събудим току-виж и политиците изтрезняли от еуфорията... Като няма публика защо ли да се хабят ?

52

Главанак

преди 4 месеца

Всички българи, дори и неродените, трябва да знаят и помнят до края на живота си- в България , в момента има една мафиотска партия, начело с най- големия мафиот в хилядолетната история на страната- онзи от Банкя! Няма досега случай в световната история, да си сниман с пачки евро и кюлчета злато, и ти да твърдиш лъжи, лъжи и само лъжи!

51

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 4 месеца

ЗАВОДЪТ ЗА *** Е ПЪЛНА ИЗМАМА,КОЯТО ОТДАВНА СЕ ВЪРТИ ПО ПРЕСАТА,ЗАВИСИ КОЙ КАКВО ЧЕТЕ.А ТЕЗИ ДВАМАТА СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА ЛЪЖЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ.ГРАДА НИ ГИ ИНЕРЕСУВА САМО ДО ТОЛКОВА,КОЛКОТО БИХА МОГЛИ ДА ОТКРАДНАТ.

50

Анонимен

преди 4 месеца

До ля ляE какво излезе наяве? Колко много се направи по времето на ГЕРБ-ЗАМИСЛЕТЕ СЕ! Ами ще има по какво да плюете,след като е направено толкова много! Тези нагли "умници" вече 3 години и едно колче не са забили,едни кофи не са сменили....камо ли да построят нещо!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Не случайно хората искат б.борисов в затвора, където му е мястото на този сел ски тари кат.

48

ля ля

преди 4 месеца

както всичко което Вие от Герп сте правили са лъжи! сега обаче нещата излизат наяве!! същоо така гледам че все повече лъжи излизат наяве!!

47

Ангелина

преди 4 месеца

До Анонимен под номер 45 По Принцип ,за да има "падение" е необходимо да е имало спазване на някакви принципни морални норми. При Хекимян ,откакто е в публичното пространство известен винаги е било ясно ,че е един кариерист ,който е готов на абсолютно всичко .В телевизията си беше създал един "приличен" медиен образ ,за всички тези ,които си приличат по това ,че са "удобни" на властимащите . Хубавото в тази ситуация е ,че Хекимян отиде в своята "естествена среда" при зомбитата лоялни на вожда.

46

Ангелина

преди 4 месеца

Тези двамата на снимката - могат да "скачат" само ,когато им подаде "сигнал" вожда и на въже.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Знае се, че ГЕРБ винаги лъжат. Та какво казват ГЕРБ. ...

44

Анонимен

преди 4 месеца

То става ясно че където има или е имало ГЕРБ то мирише много яко на корупция!!!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Хихимянът се е обръснал за да подражава на вожда. Какво падение.

42

хммм

преди 4 месеца

Не.ли Ристова космясалата лелка която си е цензурирала собственото име в сайта заради народната любов отново се е развихрила в триенето на коментари, внимавайте с послушното куче на властта, заради такива *** сме на това положение!

41

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Незнам нищо за този завод но виждам че от два месеца кмет нищо ама нищо не работи а съветниците съвсем Освен да приказват празни думи заблуди лозунги Нищо Оставка и нови избори за кмет и съветници София не е 16 %

40

Реалист

преди 4 месеца

Колко ниска летва са тези 2мата. Жалко за техните избератели.

39

До Мира и останалите

преди 4 месеца

Явно поръчкови коментари! За всички от ГЕРБ "Лъжци, крадливи" и т.н. Това граничи с огромна подлост, защото има ли нещо доказано в съда или в споразумение . НЕ! Доверявате се на казано-речено в социалната мрежа, където членувате! Само, че е много лесно да кажа например - Мира ти си лека жена, продаваш се за пари, и това се завърта с бясна скорост по медиите, но това отговаря ли на истината!?