50

MI

преди 15 години

УБИИЦИТЕ ВИНАГИ БОРАВЯТ СЪС СЛЕДНИТЕ ПО-ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА:ОРЪЖИЕ,ВЪЗДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ОБРАБОТКА ПСИХИЧЕСКА ИЛИ ХИМИЧЕСКА,ГРОБАРИ-ТЕЗИ МАЛКИ НАСЕКОМИ,КОИТО СЕ КАТЕРЯТ НАВСЯКЪДЕ,И ПОГРЕБАЛНО БЮРО,КОЕТО ТИ ПРОВЕЖДА СПЕЦИФИЧЕН СТУД ОТ КОЙТО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗДВИЖИШ,С КАКЪВ ВИД ТЕХНИКА СИ ИМА РАБОТА ЧОВЕКА ТОГАВА,МНОГО ПРОСТО-С ФРИЗЬОРКА,КОЯТО НЕ ПОДСТРИГВА И ФРИЗИРА,С МЕСАРКА-ВЕГЕТАРИАНКА,С ОВЦА,КОЯТО ПРАВИ ПО-ДОБРЕ ЛЮБОВ ОТ СЪПРУГАТА ИЛИ С ИЗВЪНЗЕМНО С НЕИЗВЕСТНА ЛОКАЦИЯ,

49

преди 15 години

14. - 10:57 - МАСОН?От: МАСОН"Той обаче заяви, че в ДПС има масони."8. - 10:18 - "От: Анонименима ли *** масон?" Ами, да, има! Масонството в БГ е толкова опорочено, че може и Цар Киро да е масон. Щом Алеф от малък провинциален град и прочие са ротарианци, т.е. членове на РОТАРИ КЛУБ?!13. - 10:47 -

48

ludiya

преди 15 години

abe glupak do 33 abe gey ti si mangalin koyto nemoje da misli bez mozik

47

преди 15 години

gorsov chte bade saden koi kazva 4e niama pravosadie

46

преди 15 години

Никой, НИКОЙ не слага край на живота си като е на върха на властта.

45

преди 15 години

чичко доган си е може би най добрия политик във БГ невиждам за какво го плюете от ляво и дясно свалям му шапка човека знае как да се нагажда това е политиката в цял свят,колкото че му дадоха орден стара планина не мисля че все още го заслужава,на АХМЕД лека му пръс.......p/s.най голямата хиена ДОГАН

44

осман

преди 15 години

Мисля също като 29, само ще добавя факта: за какво бе награден Доган с орден Стара планина. Доган работил 14 год. в ДС, после влязал в терористичната организация за освобождение на бълг. турци след това става политически лидер на бълг. турци. Доган работи за някой, но за кого ? Това са много пари !!

43

преди 15 години

оригиналаааааа кадееееее ееееееееееххххххххххоооооооооотова минаваше преди десет години във жълтата преса:-)

42

denitsa

преди 15 години

Абе вие сте много зле.Личи си от километри,че е писано нарочно така.Но нали сте много грамотни,бързате да си покажете *** канчета

41

GB

преди 15 години

Пиши също и, че не си УФСЪ!

40

X

преди 15 години

Не се карайте, след като изкарахме мандата на ДПС и живяхме в комунистическа депесария, редно е да изкараме мандат на партия, която плюе по БСП и ДПС, да видим какво ще стане. Ако нищо не стане, поне ще имаме шанс да забраним етническите партии, защото не може само ДПС да се забрани.

39

Българин

преди 15 години

Това за ДПС е факт, защо трябва да му "вярвам"? Или го оспорваш?На мен водораслите не ми пречат, а ти ако седиш отстрани като английска бабичка с потопени пръсти във водата, поне не плюй отгоре и не давай акъл.

38

rumen221

преди 15 години

Скъпи съпороднико, щом вярваш в това: "...Щом разумът и "нормалните" партии не можаха 15 години (към 2005-та) да се справят с етническия цирей "ДПС"..." ще ти отговоря с едно твърдение от нашия край. "На калпав водолаз, водораслите му прeчат..." - "...Та и на тебе..."С много мъжка любов - Румен!

37

Българин

преди 15 години

То затова и си отива Отечеството ни. Защото е на 79-то място в класацията на чов-И-шките добрини на такива земноводни като тебе...Щом разумът и "нормалните" партии не можаха 15 години (към 2005-та) да се справят с етническия цирей "ДПС", много ясно, че рано или късно трябваше да се появи уравновесител на този абсурд. За съжаление, в България всичко хубаво, което изобщо някога става, става КЪСНО...

36

МАТ

преди 15 години

ZUGZWANG е термин от великата игра шахмат.Това е положение,когато си длъжен да направиш ход - от Немски цуг - ход и цванг- принуда.Научете се да играете шах! има и коппютърни варианти.Упражнява ума и е прекрасно занимание за умни и интелигентни хора.

35

rumen221

преди 15 години

Сидорчо,В първите си четири изречения, си допуснал две граматически и две езикови грешки. Открий си ги сам!Колкото до мен, екстремистките думи и действия на партия Атака са ми дълбоко противни, но появата на една етническа партия, неизбежно води до появата на друга и сега ще ги търпим.Лично аз, винаги съм смятал за крайна истина думите на Г.С.Раковски - "Любовта към отечеството предхожда всички човишки добрини"

34

дед

преди 15 години

Абе пишете коментарий какво сте се хванали за гушата?Да се учиме да пишеме е вече късно кой както може така да ока.Те изока се човеко разбраме го!Видели сме много учени /Жан Виденов/ а също и много прости /Т. Живков/кой как може така се е наокал.Турето му точка и дайте да видиме статийчето!Какво виждаме у него?Търси се вода от 9 дерета жертвата да го изкарат *** и тая *** Доган да излезе сух от водота.На тия къде им викат "Медий" сичко е на бойна нога.На нога одия при Доган и ония *** прокурорите.Полицията и тоя път е без ***.Първо ненамерили после намерили писмо.Това ненаправили онова забравили и т.н.Миков да се удави у Владайската река.Апа Волен Сидеров да прави циркове с една тумба гавази.Я ние да гледаме съира и да броиме колко човека че ги самоубият.Е и яз се изоках.За правописо толко си можем!Не ми връзвайте кусури.

33

преди 15 години

Dokoga shte ni zanimavate s toa ***???Boli me .t.a dali se e samoubil ili sa go ubili,aide stiga de!!!

32

коментар

преди 15 години

преди дни коментирахме колко ще им трябва на млиционерите да изкарат човека луд. ето го и резултатът. нека всички останали в България българи осъзнаят какво ги чака !

31

X

преди 15 години

Има и по-плоско обяснение. Кръга от фирми се е издънил страшно, нещо като да прави софтуер за нюйоркската фондова борса, софтуер за изчисляване на риска при кредитиране и после по случайност да стане финансова криза. Бушонът изгаря!