125

малкия матросов

преди 4 месеца

Г-жата , след като 20 години върши тази работа, би трябвало да е наясно кога, как и на кого се изпращат покани. Елементарно действие за елементарна задача. Не да се оправдават с някакви измислени причини. Явно такава е била заповедта.

124

иZраждански вой

преди 4 месеца

Цялата селяния от копейкагжии и путинисти се е впрегнала да плюе ....

123

Ангелина

преди 4 месеца

Това само е пореден пример за това ,какви "народни представители" са изпратени в НС да представляват българския народ ,една "умалена" по мащаб негова версия носители на най- низшите човешки страсти на самозабравили се индивиди ,които случайно са придобили власт и попаднали там където не им е мястото по качества. Защо депутатите - "правораздават" и се месят в работата на институциите ?!Същите не са "богоизбрани" ,за да имат нужда от "специални покани" за сноби.

122

ами

преди 4 месеца

много е ,,достоен,,-като държи на пенсия и заплата цялата армия-г-н василев защо жумиш-ДО КОГА

121

ЧИМШИР ДЬО КРИСТЕЛ

преди 4 месеца

ТАГАРЕТО МАГАРЕТО Е НАЙ-ДОБРОТО МАГАРЕ В МО!!!

120

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

ТЕЗИ ПОКАНИ СА НАИ-МАЛКИЯТ НИ ПРОБЛЕМ.ОСТАВКА НА СЛУГАТА НА САЩ ТАГАРЕВ БИ БИЛА ДОБРЕ.

119

Анонимен

преди 4 месеца

ДПС в лицето на Пеевски много добре усещат вятъра на промяната. САЩ спират оръжията за украйна, осъзнавайки, че няма начин да победят Русия. Тагаренко не иска да спира помощтта, което е вредно за България, тъй като ние трябва да следваме политиката на Големия Брат. Сега надеждата е Русия да бъде победена чрез "преговори".

118

американеца

преди 4 месеца

най достойния министър н а отбраната -ще падна от смях

117

Анонимен

преди 4 месеца

Пеевски иска главата на Тагаренко. Излишна саможертва на тази патица.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Вълчо Пеевски е решил да сваля Тагаренко. В името на евроатлантизма, демокрацията, парламентаризма и етническия мир, ще го свали.

115

умрях от смях

преди 4 месеца

Егати името! Смешно! Чимширова, ама "Кристел" да е! Г-жата нещо силно се е объркала с квалификацията "най-достойния министър". Явно го мери с някакви си нейни мерки.

114

Анонимен

преди 4 месеца

Ясно е, че се търсят измислени поводи, за да бъде отстранен министъра на отбраната, понеже праща оръжие за Украйна! Тагарев е цел номер за отстраняване. По- тревожното е, че Пеевски иска оставката му по смешен повод, а в същото време играе противник на руското влияние. Ту има нещо гнило.

113

Браво Тагарев !

преди 4 месеца

Щом толкова масово вият на умряло форумните русофилски текезесари, значи наистина имаме добър министър ! В България , ако червенотквениковците започнат да те харесват, значи си станал като тях злобен, некадърен, завистлив и лъжлив.

112

баба мара

преди 4 месеца

какво е това име госпожата с какво гражданство е

111

Км

преди 4 месеца

Постановка!!!!

110

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 128 - Прав си, и аз това си мисля, но пък, от друга страна, щом има някакъв протокол, трябва да се спазва. За какво им плащат на такива "експерти"?

109

Анонимен

преди 4 месеца

Добре, а тия "високи" гости, като толкова са милеели и са искали да присъстват, защо просто не са си вдигнали дирниците до центъра и не са присъствали? Или им е важно само след специално протоколна покана? Лицемери!

108

Анонимен

преди 4 месеца

Щом тоя укро *** е достоян...яснасна си. Марш куче нацистко.И *** тагаренко след тебе утре.

107

L.

преди 4 месеца

Не можах да не пусна една сълза, като прочетох заглавието. Сега цялото НС трябва да се извини на този достоен човек, който не знае какво се случва в подведомственото му министерство, баси!

106

фифи

преди 4 месеца

Пере го ама лекето остава.За 20г в министерството и всяка година праща без грешка покани и изведнаж се объркала