35

Алекс

преди 4 месеца

Пловдив изглежда доста по-добре от Рим.Рим-нахални тарамбуки,отпадъци и неподдържана инфраструктура.От всички европейски градове,които съм посетил,Рим е най-зле.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Ха! Българите сме били като македонците, как така Пловдив ще е по- стар и по- хубав от Рим?? Ами по-стар е и е по-хубав. И не българите сме като македонците а македонците са българи! Ясно ли е бе, българомразци? Я марш обратно в дупкaта и млък

33

аэ.

преди 4 месеца

Не съм ходил във Пловдив скоро,но това е най-лошо представения български град във мрежата.За Пловдив във YT има само клипове от гетото ,останалото също не е хубаво.Единствено няколко снимки на къщи като тия горе ,другото е също е нелицеприятно.Направете нещо да се представите малко повече, във по-модерна светлина.За пример вземете Хъеватия която също е балканска държава ,но не наблягат много на това,там е другата крайност не дават да им кажеш че са балканска държава.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо бъркате град със селище.Нито Рим, още по-малко Пловдив могат да претендират, че са били градове преди 3,4 хил. години.А, Пловдив има малко общо с българската истоория. В България влиза през 8 век като добре уреден за времето си град с 90% гръцко население. В следващите векове на няколко пъти държавноста му се сменя от гръцка на българска и обрстно, и след това 5 века османска.Турците са владеели града повече време от нас.

31

До 37

преди 4 месеца

Как да няма исторически доказателства? Най-ранните следи от уседнал живот в Пловдив, открити от археолозите, са датирани на 8000 години т.е. около 6000 г пр. Хр. Това може да се провери и в музея в Пловдив.

30

До Софиянец

преди 4 месеца

Може, но няма доказателства. Ортодоксалната история гласи, че Рим е създаден през 750г. преди Христа. А Филипополис е създаден през IV век преди Христа. Т.е. Филипополис е създаден 300-400г. преди Христа. Рим печели. И по исторически забележителности печели. Което не пречи Пловдив да е по-приятният за туристи. Който е бил и в двата града - знае, че е така.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Да Рим И Пловдив са хилядолетни цивилизации а англите са варвари и днес

28

Софиянец

преди 4 месеца

Пловдив е с около 5000 години по-стар от Рим.

27

Само

преди 4 месеца

До Анонимен 30 Където българите нищо не твърдят, а The Sun!

26

По-хубав е от Рим.

преди 4 месеца

Като второ поколение софиянец го казвам. Само тази нощувка за 25 паунда за двама пресоли супата. Такива оферти за хотел в Пловдив няма.

25

Ре

преди 4 месеца

Коментарите са показател че на тази прекрасна страна трябва да се смени народа. Вместо да се радваме че имаме нещо хубаво и да го развиваме, те се пъчат на кой града му бил по-хубав и кво село било Пловдив. И кви били майните а кви сме хубави у Варна и Софето. Пфу

24

Анонимен

преди 4 месеца

Пловдив е на 10 иляди годин, а Рим има нема 2.Пеленаче пред Пловдив.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Aйge нeмa нyжga...

22

Е?

преди 4 месеца

Бях във Пловдив на 20 дек. Само пловдивски коли,тук там някоя РА или К . Къв туризъм кви 5 лв?

21

Анонимен

преди 4 месеца

Верно е Филибету е най-дъртият град у свето. Тук е възникнала древна цивилизация на Егиседем. Пръв фараон е Филибутеп от династията на Майнокамоните. По-късно цивилизацията се превръга у Африка и основава Египет.Ако разроват седемте баира със сигурност, че открият пръвите пирамиди у свето.

20

Абе

преди 4 месеца

Чета коментарите и виждам, че дявола на българския казан, все още е най- айляк!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Гърците адски дразнещи, като те погледне с мазнярско погледне. Преди 5 години им теглих едно ембарго, повече там, never.

18

Адолфо

преди 4 месеца

В Пловдив основните атракции са *** коптори. Те да се рекламират, повече успех ще има

17

Гошо

преди 4 месеца

До Анонимен...15 ... Аз също съм съгласен със теб В Рим като и да е ,но в Гърция ,там всеки камък е, я на него седял Хектор или Ахил или пък нещо там Елена се подпирала докато и решели косата

16

ергенче

преди 4 месеца

Къде са тия стаи за по 50 лв. - аз за два часа "стая за почивка" плащам повече