32

Анонимен

преди 4 месеца

ChatGPT дрънка невероятни дивотии в която и да е професионална сфера.

31

Анонимна

преди 4 месеца

Дано не стигнем дотам той да ни лекува, че аман му и работата. Днес го питах нещо свързано с програмиране, информацията му беше от преди 2-3 години. И като цяло доста гл*упости ръси.

30

Хейт

преди 4 месеца

А вие какво очаквахте? Тези технологии сега прохождат. След 10 години ще станат наистина добри, но сега трябва да проверявате отговорите ред по ред и да внимавате какво предавате. Иначе наистина спестяват много време.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Днес се е провали, но утре ще успее.

28

Име

преди 4 месеца

Много ми е забавно да чета коментарите на българина! Няма бъдеще тая държава!

27

бл

преди 4 месеца

"Кой 20 годишен има достатъчно опит да постави 20 процента вярна диагноза на забележете, заплетени случаи?" - при положение че има интернет достъп, всеки 20 годишен би се справил по-добре. В момента ИИ е просто поредната рекламирана думичка. Мисловните процеси са нещо твърде сложно за програмиране. Нека първо се опитат с нещо "по-просто" като разкодирането и разбирането на ДНК.

26

АхмакGPT

преди 4 месеца

Не ходете да се лекувате при шарлатани.

25

Един Българин

преди 4 месеца

Тествах го по история - слаба работа. Не знае коя е втората най-стара държава в Европа,не знае коя никога не си е сменяла името, но пък знае че Самуил и Йоан-Владислав са български царе

24

anonimen

преди 4 месеца

Това не е провал, а постижение! Човешкият мозък е еволюирал 1 млн години, за да го може това, ИИ е на 15-20 години. Хайде от машината на Тюринг да тръгнем, пак са сто години. Има хиляди пъти по-бърза еволюция. Кой 20 годишен има достатъчно опит да постави 20 процента вярна диагноза на забележете, заплетени случаи? И това не е плашещо според вас?

23

Мартин

преди 4 месеца

Бард се справя що годе.. но Бинг е по неточен и бавен от интернет експлорър

22

Анонимен

преди 4 месеца

Според това какво е сънувал снощи или ще бълва глупости и противоречия на поразия, или ще изпълни поставената му задача. Когато му давам задание гледам да съм максимално подробен.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Питах го какво означава "шикан" в бриджа, взе да ми дрънка невероятни глупости. И.ди.от.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Питах го какво означава "шикан" в бриджа, взе да ми дрънка невероятни глупости. ***.

19

Рендету

преди 4 месеца

И пак е по-добър от нашите доктори!!!!!

18

Пропаганда

преди 4 месеца

ДжинГьобелс, ДжинГьобелс - джингъл ол дъ уей! ЧатДЖИПИТИ е рупопът на новия култ на Шорошпийството!

17

Анонимен

преди 4 месеца

<Използването на AI chatbots може да бъде по-рентабилно от наемането и обучението на допълнителни служители.> Да обучен е. Само, как толкова бързо се направиха ковид ваксините, ако той ги е правил, а сега се е провалил толкова сериозно, а новите ваксини, не е ли плашещо.:))

16

Анонимен

преди 4 месеца

ChatGPT е безплатна за използване AI система. Използвайте го за ангажиращи разговори, получаване на прозрения, автоматизиране на задачи и свидетелство за бъдещето на AI, всичко на едно място.ChatGPT е чатбот с изкуствен интелект (AI), който използва обработка на естествен език, за да създаде човешки разговорен диалог. Езиковият модел може да отговаря на въпроси и да съставя различно писмено съдържание, включително статии, публикации в социални медии, есета, код и имейли.ChatGPT=AI:))

15

E значи е на нивото

преди 4 месеца

на средния българин който вярва на всяка пропаганда писана в нета, и вместо да се доверява на доказани специалисти предпочита на вярва че има единствено вярно мнение което сам си определя. Това може и да работи за полтика и футбол но на физиката и природата не им пука за самоопределянето и истината там не е въпрос на гледна точка.

14

Зъл

преди 4 месеца

Докато имам контрол над щепсела в контакта, аз проблеми с ИИ нямам.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Проблема е, че над 80% от отговорите са халюцинация. Това е езиков модел а не реален ИИ. Той може само да разговаря и нищо повече. Не може да мисли. Прочел е целият интернет, всички форуми вкл. и БГмама и следователно "мнението" му се базира на постовете на много хора които не са специалисти по темата. Затова и халюцинира. Този подход не може да бъде оптимизиран. Лингвистичният модел е само едно от направленията на ИИ. Поне 10 години ще минат преди да се появи реален ИИ който да замени човека.