12

Анонимен

преди 4 месеца

Лещата е полезна с това, че ти алкализира тялото!

11

Роза

преди 4 месеца

Не само червената!Лещата е универсално ястие,защото увира бързо и можеш да и сложиш много допълнителни съставки-такива ,с каквито разполагаш в момента!Аз съм и слагала нарязан картоф,соеви кубчета,червено цвекло,праз-въобще,каквото имам под ръка!Наистина е много хранителна и бързо засища!

10

Аноним

преди 4 месеца

До 1 това е сурово и толкова много продукти объркани в едно се губи вкусът поне за мен

9

Данчето

преди 4 месеца

До Анонимен Забрави за кокосово масло! Вредно е!

8

Супер Селтак

преди 4 месеца

Всичко червено, което не скача трябва да бъде забранено!

7

вгз

преди 4 месеца

Червената леща вдига кръвната захар и не е добре за всички, които са с диабет 2. А те в България станаха доста.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Защото е залежала по складовете пък трябва да се продаде,е затова е много полезна...

5

Анонимен

преди 4 месеца

До 1 За заместил на хляб нито е евтина рецептата с тези рикоти и пр., нито е бърза.

4

Британски учЕн

преди 4 месеца

защото е червена.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Аз ям само кафява леща :)))

2

Анонимен

преди 4 месеца

Защото е по 10лв/кг.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Червената леща ни е любима вкъщи. Дали на крем сума с кокосово масло и къри или под формата на хляб. Да, хляб от червена леща. Накисва се във вода за няколко часа. Изцежда се, слагате в блендер с няколко яйца, бакпулвер, извара, рикота, котидж сирене, бяло сирене или каквото си поискате. Див лук, копър, сушени зеленчуци- което ви е на сърце. Малко зехтин. Става уникално. Нискокалорично и много питателно. Вкусно, лесно, евтино, бързо. За ценителите на добрата храна.