10

Анонимен

преди 4 месеца

Много логично, те по онези географски ширини не знаят какво е комунизъм, а той е най- порочният политически строй!Освен това близостта на Индонезия с Австралия също е изиграло положително влияние за развитието на страната, но факт е, че Индонезия много е дръпнала напред през последното десетилетие.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Индонезия е прекрасна страна и много по- напредничава в мисленето си от България.

8

прозтаг

преди 4 месеца

Аз пък преместих началника от левия в десния крачол!

7

Анонимен

преди 4 месеца

И ние трябва да преместим столицата в някой друг град, защото софийските талибани се опитват да рекетират целия народ и да свалят левите правителства и да си налагат жендърските идеологии и софийския си фашизъм, да ни налагат, кой да ни управлява, да правят платени протести. Градските десни леваци от София трябва да бъдат по-далеч от столицата, за да има благополуиче и прогрес България.

6

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименАко видиш какви неща строят китайците и други азиатски държави, ще си глътнеш езика, докато тук се дразнят на русофобска тема и Украйна, а пътищата недостроени и 37% от населението няма пари за отопление.

5

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Настоящо население в Азия - 4 824 901 903 , а в Европа - 752 050 755 . И при това, този континент Азия, се развива, не навсякъде, но се развива.

4

Анонимен

преди 4 месеца

До 2Идея си нямат в Азия какви градове и каква цивилизация има.)))Хи,хи,хи цивилизация от римлянски тип, хи, хи,.И тия от цивилизованите и богати азиатски нации напинят да дойдат в голташка гнила Европа, нали?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Половината европейски държавички са доста мижави в сравнение с Индонезия.

2

българина

преди 4 месеца

софия кога?

1

Анонимен

преди 4 месеца

А пък българите, по-далеч от Лондон не са стигали и за тях това е чудо невиждано. Идея си нямат в Азия какви градове и каква цивилизация има. За българина цивилизация е ЕС. Той свързва Азия единствено със Сирия и Афганистан. Грешка мили сънародници. В Азия има градове, пред които европейските столици са малки селца и като инфраструктура, и като бизнес, а и като манталитет.