3

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби-Троби, виж каква коччинка сътвориха др0гарете от СеСеСеРето с името СК. Толкова е хубаво, че скакалците вече са застрашен вид, откакто свиннята Ким научи робите да рупат трева. Нооо Прасчо винаги намира пари за ракетки и бомби, то касскет друго не може и да роди.

2

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен 2 След войната СКорея е практически унищожена За 3 години война САЩ и Сие под егидата на ООН са пуснали на главите на Северо Корейците повече бомби от колко са ползвани във ВСВ от Съюзниците(САЩ, ВБ и СССР) 1952г САЩ дори бомбят иригациите на оризовите поля за да не може СКорея да произвежда храни. Единственото сигурно място са били тунелите и някои пещери. За това от тогава цялата поне военна индустрия на СКорея е заровена дълбоко под земята... Да трябва да се чете история!!!

1

Анонимен

преди 5 месеца

След войната Северна Корея е доста добре, но от тогава на сетне управляващите крадат и харчат като за последно. Всяка година внасят огромни количества валута в замяна на роби, но нито лев не отива за дори минимално развитие на селските райони или индустрията. Още по времето на СССР, руснаците се отказаха да ги правят образцова държава за показ пред империалистите