11

Анонимен

преди 4 месеца

До Ха 9 : Явно не са толкова 'яки' щом са ги хванали. Кокошкарска история!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Че, кой не го е правил, като млад. Не за толкова кинти, но, 90 те нямаше и камери, не помня, като излизахме, някой да плащаше в магазините, освен за цигари. Напълниш раницата на момичето с пиене, салами и шоколади, цигари и гуми от касата, и айде вкъщи на купон. Българска му работа

9

Румен

преди 4 месеца

Хайде в затвора, за да пораснат бързо :)

8

Янко

преди 4 месеца

Новите шумкари. Крадат кашкавал от мандрите.

7

Ха

преди 4 месеца

Супер яки хора. Браво на тях. Това са умни хора. Разработили са план и са го осъществили. Само така с веригите от експлоататори.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Бате, да седиш и да следиш войната на Путараната, че и да му се кефиш, лошо, бате, лошо. От такива, като теб, нужда нямаме. За вас порно няма ли, то ясно, че жени няма, как да имате. Сега, бегом пред портрета на руската минджа и разпуска.

5

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Това не е престъпление,а изблик на зловещата мизерия,в която хората живеят.Защо не се търси отговорост от шефовете на хипермаркетите за това,ще вдигат цените без никакви основания. Кражбите са различни по тип. Кражбата тия млади хора е абсолютно незначителна пред варварските кражби на политици,юристи,банкери,икономисти,ченгета и т.н.

4

ПорЦелан

преди 4 месеца

До 3, Копейки. Много перални имало в тоя Бахмут. Само на 29 декември по Украйна изстреляха 300 ракети Х-22 от които нито една не беше прихваната. До днес са над 500. Тук не влизат няколко Кинжала и доста Геран-и. Това с пералните го беше измислила шефката на отдела за борба с дезинформацията на Украйна. Уволниха я преди половин година. Тя също имаше други постижения като бабата която свалила дрон с буркан кисели краставички, също и пенсионера свалил изтребител Су с ловна пушка.

3

Копейки...

преди 4 месеца

същите така действаха и в Бахмут - перални, тв,

2

Мъск

преди 4 месеца

Иновативни и изобретателни!

1

Това

преди 4 месеца

са на Ром" с братовчеди!