11

Анонимен

преди 4 месеца

Няма нужда от пандемия с тази бактерия.. Личните "лекари" ще го предписват за настинки, за да станем отново резистентни...

10

Магелан

преди 4 месеца

Шок и ужас.Омразния Запад за Болшевишкия Руски Кремълски режим прави лекарства да лекува хората.А Диктатора Путин прави войни и то отново в Европа и за 2гд.вокна са избори почети 500хлд. човеци от двете страни и много цивилно население .Деца жени и старци.А после подържайте български русофилчета масовия убиец Путинохитлер.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Поредните отрови от либератичната фармамафия. Тези изродди печелят милиарди на гърба на хората и е в техен интерес да държат хората болни. Спрете да ядете хляб, спагети, захар, тестени изделия...от тези храни идват всички модерни болести - рафинираните въглехидрати.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Ай ся "престижният университет Харвард"! Колко па да е пестижен след като Кирето е учил там!?! Карат го на стара слава и те горките и само се излагат!

7

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

Acinetobacter baumannii е доста забавна гадина, в последно време се изолират резистентни към почти всичко. Тука обаче не споменават и още един "фийчър", молекулата е тествана и е активна срещу Pseudomonas aeruginosa, още една много забавна гадина, повечето изолати резистентни към почти всичко (имам снимка на резултат от скорошна микробиология на пациент на известна софийска болница, опъна тръните и ритна камбаната, псевдомонасче резистентно към всички класи антибиотици) :).

6

Анонимен

преди 4 месеца

А колхозниците си правят пробиви само по г ей баровете в Масквето

5

Д-р Ох Боли

преди 4 месеца

Антиваксъри не се бийте за всички ще има.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, да очакваме ли сега бърза пандемия от тази бактерия?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки нод антибиотик е добър в началото, после бактериите се адаптират към него и спира да им действа.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Айде, махайте електронните рецепти, файда няма. Ама няма да има комисионни нали?

1

Анонимен

преди 4 месеца

Светът върви напред.