7

Анонимен

преди 4 месеца

Дацов е от постоянните либертарианци, които все ни препоръчват африканска икономическа политика и индийска политика по доходите. Големите държавни пари да се дават на богатите и бизнеса, който да решава колко да даде на работниците. Дацов прокламира за комунизъм за бизнеса и богатите и африкански капитализъм за населението.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ще бъде по-лошо от седемдесетте. Това не е просто краткосрочен феномен... Не вярвам на централните банки, когато казват, че ще се борим с инфлацията на всяка цена, дори и да има рецесия, дори и да има тежки последици: първо, ще не е кратка и плитка рецесия, тя ще се влоши и след това ще има финансови затруднения, финансова и дългова криза. Проблемът, с който се сблъскваме, е, че ако се борите с инфлацията, това не само ще доведе до рецесия, но идеята, че рецесията ще бъде краткосрочна и плитка - ванилия, обикновена - е напълно заблуда. Имам предвид, че това са пълни глупости, защото вече има д

5

До Kiro

преди 4 месеца

Само високия военен бюджет ги държеше САЩ. Военни бази по целия свят, създаване на изкуствени войни и конфликти посредством мрежа от НПО-та, тинк-танкове, политически марионетки и дори убийства... а сега когато стана ясно, че армията им се е превърнала в запусната пасмина, със скъпи играчки, където приемат травестити, гейове и лезбийки, а редовните войници ходят на липосукция... е няма какво да се добави повече, не могат да са ни пример за нищо.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Дали един бюджет е консервативен или не, това няма нищо с краденето от него. Само в единя случай всички ние обикновените хора ще връщаме по-малко, а в другия повече. Заемите се усвояват от едни, а се връщат от други.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Дацов,пак нещо не си разбрал.Дефицита не е 3%,а 2,2%.А един консервативен бюджет ще ни държи стабилно бедни,както бяхме през последните 12 години.Но това не попречи на тези,които го съставяха да крадат като за световно.Или и това не знаеш?

2

Kiro

преди 4 месеца

Добре са си американците, всяка година поне по 6% дефицит и дълг вече около 130% от БВП-то им, и са си добре. А при нас все се намира някой като Дацов да ни води към Русия ...

1

евроатлантист

преди 4 месеца

Дацов да вземе да си ходи у Русия, нас такива русофили не ни трябват. Навсякъде в ЕС имат по 3% че и отгоре дефицит. САЩ са с 7-8% дефицит. Но Дацов иска да ходим в Русия и да нямаме дефицит. Нали искаме да ходим назапад, да сме евроатлантици? Нека да следваме евротлантическия път.