12

поправка

преди 5 месеца

нееее , 48% са процентите на пристрастените родители , процентите на пристрастените тийнейджъри доближават 90 !!!

11

Нов Ред

преди 5 месеца

Няма нищо по-сигурно за намаляване на населението от това да им се пречи да общуват на живо! Виртуални връзки, виртуален секс и нереалистични очаквания - отглежда се поколение от самотници!

10

Анонимен

преди 5 месеца

48% от младежите са тотални идЕотЕ а останалите 52% са обикновенни идЕотЕ.Факт!!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Нормално там е пълно с малки котета :-)

8

закачин

преди 5 месеца

До НЕ 48 А ЦЕЛИ 100 %::Там са да.В социалните мрежи.Вие какво искате-в черквата ли да са?Така е по цял свят.Очакват се огромни социални сътресения до 10на години.

7

Липа

преди 5 месеца

До Явор:смислено обяснение за съществуването на този 12ти клас,има ли?

6

Анонимен

преди 5 месеца

и нашите родители, ако имаха такава технология в тийн възрастта си, щяха да са същите като сегашните, обсебващо е, човек трябва съзнателно да си налага спирачки

5

Анонимен

преди 5 месеца

повече момичета осъзнават пристрасеността си, за това процента е по-голям, иначе момчетата какво друго правят, да не би да ритат топка пред блока...

4

VD

преди 5 месеца

48% - който го е писал, явно не се е оглеждал по улиците да види, че 95% от децата не свалят очи от телефона

3

Явор

преди 5 месеца

Да имат воля и характер се иска от тях. Няма да са пристрастени, ако ги осъзнаят като глупави, пошли и неморални тия социални мрежи. Те трябва да учат, че са много зле на матурите. Зле се представят на тях, когато станат 12.клас. Трябва да пораснат и да си схванат отговорностите. Имат незряло отношение към много неща и към бъдещето си.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Абсолютни всички са пристрастени към нещо. Всички са наркомани но не всички го знаят. Те като се каже наркотици и си мислят трева и кокаин и др. Пък то всичко е наркотик в днешно време. В капитализма навсякъде е заложен хазартен елемент и хиляди трикове за допаминова стимулация. Това продава! Ти само като влезеш в един съвременен супермаркет и на десетата секунда си закачен.....няма нищо случайно! кажи им че има "промоция" и ще се избият.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки би предпочел лично да общува!