31

Анонимен

преди 4 месеца

Ам'чи тея новострящите блокове, които се строят от съмнителни тъмни субекти в София са за тях. Дарение ще прави България за бежанците, че те горките без дом, без храна, голи и боси клетите нещастници.

30

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

Народа им допада да издържа талибаните от Афганистан,Пакистан,Палестина и Мароко,няма проблем.Българина не се бунтува(е скочиха срещу украинските бежанци,въпреки че сме една кръв),но за арабите няма проблем,тях можем да ги издържаме!!!Затова ще ви претопят,защото нямате мозък!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Въведете за трафикантите разстрел без обжалване както е в Китай и Северна Корея. Така се създава ред и дисциплина и минирайте границата и да има надписи на английски че се стреля без предупреждение за нелегално преминаване на границата. Изхвърлете терористичните организаций на сорос от България.

28

Анонимен

преди 4 месеца

тра са да намерят място за още 6000 парчета на първо време.

27

Лорен

преди 4 месеца

Радвайте се българи сега,че от април ще гледате Шенген дори в гаражи,дворове, къщи и апартаменти,вили! Ще ви полази новата чума на Германия!Всичко за тях и нищо за нас!Ще свикнете с тях и в леглата,но най-вече с миризмата! Сполука през годината,българи!Юнаци!!!

26

Анонимен

преди 4 месеца

Има решение. Всички от сглобката в министерски съвет и народното събрание да вземат по пет афганистански майки с бради у тях. За подкрепящия електорат по две.

25

Рендету

преди 4 месеца

Цената за "въздушния" Шенген на Сглобката беше Бг да се превърне в лагер за "бежанци" от бивщшите колонии на Западна Европа - Африка, Бл. Изток и Югоизточна Азия. Тези шъ решат демографската криза на държавата, но за сметка на българите!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Не 6, а 600 бежански центъра ще трябват след няколко месеца. Гарантирано от ''промяната''.

23

Изберете

преди 4 месеца

България или Шенген и бежански лагер.

22

Mirabelle

преди 4 месеца

До АнонименДа ни е честито!

21

Истината

преди 4 месеца

Кой предизвика бежанските вълни,кой нападна и разграби Либия,кой направи арабските революции,кой прати ИД и сътвори гражданската война в Сирия за да свали власта там,кой позорно избяга от Афганистан и остави всичко в ръцете на талибаните?!Всички знаем кой сътвори тези беди за нас и Европа,това са САЩ и техните марионетки от НАТО.Защо сега ние да страдаме заради тях?!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Радвайте се нали сте Шенгенци хаха като шибеци в метнаха плюха, ви в сурата

19

виждаме

преди 4 месеца

Арабите никъде и нищо не съживяват, а само съсипват. Ако си в тяхна държава си длъжен да се съобразяваш с всичките им правила и религия, а те като са в чужда не искат да се съобразяват с никой, а отново да налагат техните. Те не могат да се интегрират и не искат. Съсипаха си собствените държави. Изопачават си собствената религия. Интелектуално и морално се върнаха като в тъмните векове. Цяла Германия е пропищяла от техните набези, но по угодническите медии крият.

18

До16

преди 4 месеца

Квотата, 20хил на година плюс тия които са с първа, регистрация у нас това, са още 100 хил най малко един град се преселва у нас с авганистанци и сирийци нашите от махалата ще ни се видят като ангели пред тия

17

Анонимен

преди 4 месеца

за 500 години Осмнците не успяха да ислямизират напълно България. ПП-ДБ ГЕРБ и ДПС ще успеят да го направят само за няколко месеца.

16

До8

преди 4 месеца

Те идеално са съживили техните държави, че се налага да бягат на 10тина хиляди километра през морета океани и пустини да се спасяват от съживени те си държави.

15

Анонимен

преди 4 месеца

По 20 000 на година. Това е квотата на България за приемане на бежанци.

14

Анонимен

преди 4 месеца

В бежанките центрове Захарна Фабрика и Военна рампа в София кипи осилена ремонтна дейност. А до преди месец пустееха.

13

До8

преди 4 месеца

Ти луд ли си бе щели да съживят умиращата България хаха тези които съсипвха собствените си държави ще съжевели нашата луд си

12

До 8

преди 4 месеца

Арабите как съживиха Англия, Франция и Германия? Марш в чужбина, като не харесваш България!