12

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам къде казаха че в вик взимали 1000 лв заплата ,мошеници ,вероятно 4 000 и повече

11

В Испания

преди 4 месеца

У наше село водата е по 11 -цента, ОБАЧЕ фокус - мокус-барбарокус :потребление от 8 куб.м за тримесечие се превръщат във фактура от 31,45.

10

H2O

преди 4 месеца

Водата за да ти я докарат до дома струва пари - ток за помпите, поддръжка на тръбопровода , пречистване на мръсната вода. Всичко това струва много пари. Безплатната вода е у морето .

9

Еее

преди 4 месеца

Елате у мокреш до Лом да видите как нема цели лето вода оти ги мързи ве. Новия воден цикъл на селото обаче си стои, на сухо, що ве?

8

аххх

преди 4 месеца

На тия доходи,вода ,не повече от 1,20

7

Във Сахара

преди 4 месеца

Можеш да намериш вода по-ефтино !

6

Градината ще изсъхне

преди 4 месеца

Сега и за ядене няма да има -- зарзават само от пазара ! А дедо само от чешмата поливаше откъде пари за сонда и геран нямахме ,геран имаха през 7-8 къщи Асега удариш ли сонда на къра минава някой добър човек едно две камъчета и догодина-- супата ! Това е Б-я бе ЕЙЙЙ!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Не е съвсем така, в северозапада вода пият децата до 9 годишна възраст.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Там вода не пият, не се къпят много, водата отива най-вече сутрин да мият чашите за ракия и чиниите от салатите и кебапчетата.

3

стачки ли

преди 4 месеца

Най-големият проблем са ЗАГУБИТЕ. Не може при питейната вода близо 60% да са загубите. Всички ВиК дружества под лупа и при нарушения да се търси наказателна отговорност. Проблема с водата ще стане най-важният, а политиците нямат воля и желание да го решат. А вода имаме.

2

Ааааааая

преди 4 месеца

А в Силистра 5.80лв и всички са доволни и блеят *** народ

1

ъхъ

преди 4 месеца

Добър вечер, драги потребители! Спите ли?