25

ТРЯБВА ДА СЕ СТРОИ

преди 4 месеца

КРАВАРИТЕ ОТ СЕЛО КЪДЕ ДА ЖИВЕЯТ

24

Анонимен

преди 4 месеца

Жилищата ги вдигнаха с 50%, което беше безумие. Ние нямаме никъде жилища които да заслужават 1500 - 2000, но шарани явно има. В София прехваления Лозенец е пълен ужас, малки улички с надвиснали сгради пълни със всякакви ц.ъ.рвули или Стрелбище, което и да погледнете все е зле. Селата около София с къщите като прогимназии са пълни с провинциалисти и никакви екстри. Всичко е пародия.

23

Абдул

преди 4 месеца

Какво очакване да ви каже брокер? Не се наядоха хиените и те са много виновни за сегашното положение. Но цените станаха непосилни и ще паднат.

22

Брокер

преди 4 месеца

Цените ще скачат.Който иска да си живее в децката

21

баба мара

преди 4 месеца

спрете да строите вече в софия садете дървета че нямаме въздух и светлинастроите в провинцията махнете се от софия много сме вече това застрояванени съсипа живота

20

ИТтата обраха народа

преди 4 месеца

Програмист има заплата средно 7хил лева и над два апартамента. Програмистите изкупуват всички апартаменти и после няма за нас. За да се оправи България трябва да се изземат имотите на програмистите.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Съпер новина, повече празни коптори за селяндурчетата

18

Кок Диков

преди 4 месеца

Резюме на статията:Ала-бала, ала-бала, глупости, цените падат ама няма да ви кажем, дано има още балъци, ала-бала, глупости, глупости.

17

Николай Стоименов

преди 4 месеца

И кой ще настаняват в тия жилища бежанците ли

16

Анонимен

преди 4 месеца

Вярно, Бургас си е Бургас, не е за всеки, ама дърпа яко, иначе хората същите

15

Анонимен

преди 4 месеца

Ъ, в Бургас цял нов квартал почват от тези дни, няма начин да не са разчистили половината на зелено. А е, колкото малък град, като гледах плановете.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Като гледам, как пак се строи в Созопол, явно нещата в България никак не са зле. Такова нещо не е било от 15 години. И всичко се продава още преди и дограма да са сложили. Брокерите купиха по една, две нови коли.

13

Емо

преди 4 месеца

Аман, писна ми от безразборното жилищно строителство в София, всичко това наливане на бетони е с цел въртене и пране на парите на мафията.

12

Анонимен

преди 4 месеца

От 9 милиона станахме 5, за 30 години построихме жилища като за 18 милиона и все пак - цените ще растат. Както и сметките от Топлофикация.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Такива статии не им четете и заглавията.Реклама на фирмата на жената в интервюто.Платила си е на днес.бг и медията публикува реклама на проекта.Нищо повече.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Повечето съдилища публикуват обяви за продажба на уебсайтовете си. Например Централният окръг на Калифорния има уебсайт, който публикува съобщения за продажби в този съд. Това означава, че купувачите на жилища ще трябва да разгледат уебсайтовете на 94 окръжни съдилища в Съединените щати, като само Калифорния има четири окръжни съдилища, за да намерят всички продажби в Америка. Как ви харесва този мисия? ИМА САЙТ ;)

9

Анонимен

преди 4 месеца

В САЩ се продават масово имоти на длъжници на цени от 10 % до 50 % от цените на брокерите . САЩ има 94 съдебни окръга . Имота може да не е в този щат в който е запориран имота на длъжника .За да не си играете да търсите си има сайт който обаче е платен .Има две услови а цени няма .Първо ЧСИ то трябва да се съгласи с предложената от вас цена и трябва да са изпълнени условията на съда и можете без да ходите в САЩ да си купите имот на цени от 10 - 50% от цените наброкерите . Е колко струват имотите

8

А цените

преди 4 месеца

ПАДАТ! И защо ПАДАТ?! Българите си отиват! Държавата е на мафията! Мафиотите са бившите комунисти и техните Co.пелета! А те не са научени да се грижат за ближния! На времето Радой ги предупреди:" Кой ще те остави да бъдеш зле, нали ще му трябваш!" Не го послушаха! И потопиха територията. Така, че инвестицията в имот е пълна дивотия. Утре съседите ви ще говорят арабски, новините ще ги научавате от минарето на съседната джамия, а дъщерите ви ... За синовете ... неее.

7

Сеирджия

преди 4 месеца

Те Герман го за-сират отпреди 3-4 години. За там не знам, но южните райони с години ще си живеят на отходни ями. Някой ден просто ще се хлъзнат към Софийското поле.

6

Анонимен

преди 4 месеца

София е гето! Кой нормален ще си купи там?