110

Другарят Путин

преди 4 месеца

Терористичната организация Хохляс ще бъде унищожена!

109

Анонимен

преди 4 месеца

Без паника, моля ! Всички агресори свършват или в затвора или в земята !

108

простофилите

преди 4 месеца

СА КАТО ДИНОЗАВРИТЕ ! НА ИЗЧЕЗВАНЕ !

107

Анонимен

преди 4 месеца

ИМОТИТЕ В БУРГАС И ВАРНА СЕ ОБЕЗЦЕНИХА ! ТУРИЗМЪТ ЗАПАДНА ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ! РИБОЛОВЪТ И ТРАНСПОРТЪТ В ЧЕРНО МОРЕ СА НАРУШЕНИ ! ТОВА Е ПРИНОСЪТ НА КРЕМЪЛ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА !

106

Див Петел

преди 4 месеца

Като чета някои екзалтирани коментари, ми се изяснява как един цял народ - германския, по време на Втората световна война се е подлъгал и е вярвал на един зъл човек и неговите речи. Разбирам как може да се героизира една личност до степен, която личност обичайно по-глупавата част от населението, с лични социопатни проблеми, може да подкрепя толкова фанатично, че нормалните хора чак да изпитат уплах за бъдещето с такива индивиди наоколо. Жалкото в случая е че тези се титоловат и националисти.Ужас

105

Анонимен

преди 4 месеца

ХОДЯТ ЛИ В МУЗЕЯ НА ПЛЕНЕНАТА НЕПОКЪТНАТА НАТОВСКА ТЕХНИКА ГЛЕДАЙТЕ, ЯВНО УКРОЕКИПАЖИТЕ СА СЕ ПРЕДАЛИ С ТЕХНИКАТА ИЛИ СА ИЗБЯГАЛИ НЯМА СЛЕДИ ОТ БИТКА.https://youtube/watch?v=74D2zi9IdeQПрочети още на: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2024/01/02/ujasyt-na-ukraincite-s-ruski-pasporti-celiiat-im-jivot-tyne-v-nesigurnost.594037#comment-newest

104

До Зеленски има

преди 4 месеца

И като актьор е посредствен Зеленски. Ако не го бяха хванали от улицата политик да го правят, нямаше и да се знае за съществуването му. От глупостта му пострадаха милиони и разсипа тая хубава Украйна глу***па***кът. Ще победи ядрена държава, от която Украйна е била частичка преди време, ама нЕкой друг път.

103

Зеленски

преди 4 месеца

Скъпи Хохли, пардон, съотечественици, Сърдечно ви Благодаря за Тоалетите и Бижутата на Олена, за Яхтите и Къщата за Тъщата, както и за скромните милиардчета по Офшорките Ми. Честита Нова Година. За Мен кинти, за вас - един гол банан.

102

ХАХА ХА ХА!

преди 4 месеца

Сравнявате Путин и Зеленски ?! Царя и просяка-шут?! ха ха ха !

101

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е престъпник.

100

Анонимен

преди 4 месеца

Нали ни е забранено да гледаме руска телевизия? Откъде знаете какво е казал Путин?

99

Браво на Путин

преди 4 месеца

Той се нареди в Историята барабар със Сталин , Хитлер , Милошевич , Саддам и Кадафи. Ще бъде запомнен като един от най-жестоките сатрапи на нашето време.

98

Путин е най-големият

преди 4 месеца

Терорист на Азия. Търсен е жив или умрял от Международния Криминален Съд за отвличането на хиляди деца. . Този факт го прави - най-голям педофил,

97

Анонимен

преди 4 месеца

Байдън говори за Путин, Макрон говори за Русия, Шолц говори за Русия, Зеления говори за Русия... и Путин говори за Русия! Путин - върховното божество на xoxлите! Хахахахахахахаха!!!

96

До 101

преди 4 месеца

На Путин не му трябва да превзема Лвив, на цитата от Лвив всички са на фронта в Източна Украйна доброволци и там ги неутрализират!

95

Анонимен

преди 4 месеца

До 97Целта на СВО не е да превземе цяла Украйна))))А,как ще се извърши денажификажията и демилитсризацията на Укрсйна? Да ти припомня, че Степан Бандера има привърженици най-много в Западна Украйна.

94

ЗАЩО

преди 4 месеца

продължава войната? Кремълските бандити получиха отказ от Киев съпроводен с десен прав .Играха руска рулетка но кердик, сега руснаците умират заради кожите и милиардите на шепа умопобъркани .

93

УОТСЪН

преди 4 месеца

До Holms, да засега само 20%, до края на годината може да станат 200 %, да се стигне до Германия

92

До 96

преди 4 месеца

Целта на СВО не е да превземе цяла Украйна

91

Holms

преди 4 месеца

Да, Русия не може да се похвали с постижения, едва 20 % от Украйна е под руски контрол.