326

бягал е

преди 4 месеца

от агресивното и неадекватно поведение на полицията

325

е

преди 4 месеца

До Хм....Ако беше баща ти или синът ти убит така,друга песен ще пееше.

324

Анонимен

преди 4 месеца

един път и мен ме обвиниха че бягам от полицията, карали след мен 10 мин, чак като паркирах пред нас, ушавите изскочиха и ми викат що бягам...

323

Анонимен

преди 4 месеца

До "криминалиста" в случая аутопсията е задължителна и не зависи от близките. Как ли е постъпвал този на пътя, ако се ядоса на някой участник в движението?

322

HMLF

преди 4 месеца

В САЩ щеше да е застрелян на секундата. Как може полицаите, които си вършат работа, да са обект на такава атака. Мисирките и те само куткудякат. Ами докато бяга, ако беше убил няколко деца по улиците? Щаха да реват, че полицията не прави нищо. На тоя никаквец разни роднини говорят за беззаконие!!? Няма такава наглост!

321

Анонимен

преди 4 месеца

Награда за полицаите! И от тук нататък край на дерибейството на мутрите! Това ви чака....

320

Анонимен

преди 4 месеца

В Америка да посегнеш на полицай.....не си жив!

319

Анонимен

преди 4 месеца

Който нож вади от нож умира.

318

Анонимен

преди 4 месеца

До Гълъбин БоевскиПожелавам ти за новата година полиция да те защитава за каквото и да било

317

Пред

преди 4 месеца

Селската си приятелка

316

Сигурно

преди 4 месеца

Са го убили те са по големи престъпници

315

Анонимен

преди 4 месеца

"невинните не бягат." Звучи като лудостта от филма Full Metal Jacket: Всеки който бяга докато стрелям е комунист, а всеки които стои е добре дисциплиниран комунист.

314

Анонимен

преди 4 месеца

В България полицаите са главно неуспели мутри.

313

Киев

преди 4 месеца

Щом бяга имат право да го застрелят по усмотрение на ситуацията. Чупи Ръка на полицай застрелват го и това е. Защо е нападнал полицая може да е под ефект, че му е блъснал колата или жена му и взима лекарствата със зелената рецепта където му вредят понеже ги е пернал от патрулка барабар с упойките.

312

Анонимен

преди 4 месеца

няма кука която да не се прави на голям мъж особенно ако са много , както в случая трябва всички участвали в задържането да бъдат изправени пред съд с еднави обвинения за предумишлено убийство и да понесат равна отговорност ...... без да викат аз не видях,аз не знам,не съм аз виновен ... факт човека го няма ,а вие сте невинни господа ченгета за какво служи полицията , там където има беля да идат да я направят още по голяма

311

Анонимен

преди 4 месеца

Где си расъл,где си пасъл.Невинните не бягали.Преди време един майор влезе в офиса ни.Каза да не се притесняваме ,идвал за справка.Казах му ,че нямаме причина да се тревожим.Нищо не сме направили.Засмя се ехидно и каза да не сме толкова сигурни.Колега ми стигна ръката да не споря,за да не си навлека проблеми.

310

Фармация

преди 4 месеца

Пуснал си Василис Карас и не чул 9 те патрула , че го гонят. А това, че вземал некви лекарства ако е верно, то какви са тези лекарства , които превръщат 60 годишен примерен гражданин в коллмбийски гангстер от най-висок левел .Да се забранят или да се дават само в болнични условия - в психиятрията. То с теа хапове поне не трябва да шофира и да не излиза сред пъпчиви невъзпитани тийнчета.

309

Бай Кольо

преди 4 месеца

Едно ще ви кажа - невинните не бягат.Само хора,които се чувстват виновни за нещо бягат.

308

Нарциси и егоисти

преди 4 месеца

В полицията трябва да се назначат много психоилози примерно на 10 полицая един психолог, народа яко бута масло -секи стана с огромно его всеки се мисли за Жоро Илиев или поне Стоян Колев от мухата става слон. На един татуирън назобен с брада му казах да не паркира пред гаража оня ми вика сега ще ти викна хора , а аз съм сам оня два пъти колкото мене .Едно време по мъжки си обменяхме две-три псувни или 2-3 шамара и всичко свършваше сега само брадати напомпани филмари със сърца на мишлета...

307

Анонимен

преди 4 месеца

Тук не говорим за кой крив,кой прав,а за тоталния непрофесиолизъм на полицията.Не*кадърници.Не е ли имало поне един полицай ,който да ги вразуми.