244

Анонимен

преди 4 месеца

Без паника, моля ! Всички агресори свършват или в затвора или в земята !

243

Анонимен

преди 4 месеца

ИМОТИТЕ В БУРГАС И ВАРНА СЕ ОБЕЗЦЕНИХА ! ТУРИЗМЪТ ЗАПАДНА ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ! РИБОЛОВЪТ И ТРАНСПОРТЪТ В ЧЕРНО МОРЕ СА НАРУШЕНИ ! ТОВА Е ПРИНОСЪТ НА КРЕМЪЛ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА !

242

Клоунът наркоман

преди 4 месеца

То щото Русия понася толкова много жертви затова вие гоните по улиците куцу, кьораво и сакато да мобилизирате . Усрайнците измряха за да спечели Америка ! По проста нация от вашата няма с изключение на жените ви поне за бардаците са перфектни

241

Анонимен

преди 4 месеца

Абе тоя що само руските са му в пъпеша на раменете,а не спомена за уркопските и що прави непрекъснати могилизаци

240

Съпоставка

преди 4 месеца

1. Бивш актьор...... вместо да избяга в чужбина,поема отговорността да защитава страната си........срещу него......бившо ченге,се крие ....в бункер.2. Първият има кауза...отечеството...вторият има параноя да стане цар,... путин първи къси,отровителят.3. Зеленски рискува всеки ден живота си, като ходи и на фронтовата линия и.... Путин, който се пази и от микробите и е на 10 метра разстояние от събеседниците си....а на фронта ходят само двойници му.Като кой искаш да бъдеш?

239

Анонимен

преди 4 месеца

Веднъж гаргата и жабата плюели по стюардесата баба меца . Докато падали от самолета надолу без парашути гаргата казала на жабата . Аз исках да сляза затова наплюх мечката . Ами ти ?

238

Ами да

преди 4 месеца

Каква е логиката? Една част от света подкрепя Украйна! Друга част от света подкрепя Русия! Всеки ден четем, как напредват едните и как напредват другите! Те се избиват едни други , а светът гледа сеир! Украйна започна да се обезлюдява от дадените жертви, избягалите емигрирали! Четем статии, как Украйна разпродава земите си и как ще плаща дълговете си ! За Русия се казва малко! Логика, аз просто питам! Къде е истината?

237

НАИСТИНА

преди 4 месеца

Русия понася много тежки загуби. Много жалко е че са много по малко от украинските.

236

Руснак

преди 4 месеца

*** под влиянието на опиати,ръси ли ръси глупости ! До сега почти две години умират по около 1000 души украйнци на ден,мен ме е страх да сметна загубите на толкова млади хора ,тоя се репчи и продължава да ги вкарва на сигурна смърт!!!

235

Еврейн (Да де, ама..

преди 4 месеца

да де, ама мечтайканият и бленуван от укронациститите бъдещ "успех" и изобщо всеки жалък опит на укровермахта да направи нещичко на бойното поле,или където и да е,ще е също толкова "успешен",колкото бе прехваленото им "контра-настъпление2023",което всъщност се превърна в погром за тях.Тва на снимката с разширените зеници така се е увлякло в новогодишни сънища,транс-халюцинации и ненаучна милитер-фантастика-фикция,че аха да изтърве розовото хапче,дето го стиска като последната си надежда за изход

234

Иван

преди 4 месеца

Фейк изказване

233

Анонимен

преди 4 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Дерипаска,Милер,Розенберг, Чорни,Авен,Абрамович,Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

232

Анонимен

преди 4 месеца

Повече убити"невинни" жени и деца в Русия! Смърт за руските фашисти!

231

2

преди 4 месеца

В САЩ политиците често представят Русия и Китай като агресивни военни империи, които дебнат и гледат как да завладеят нови територии, а след това и целия свят. Това е добра психологическа техника, наречена проекция. Но единствената страна, която последователно прави това през последните 30 години, са Съединените щати. Не Русия или Китай, добави Джонсън.

230

Анонимен

преди 4 месеца

Дрогата не прощава никому! Даже и на фашизоидните президенти!

229

Бах мама му.

преди 4 месеца

Немците правят коли , французите любов , а руснаците война.Така ли е ? Така е.

228

Анонимен

преди 4 месеца

Наркоманчето продава празни приказки!!

227

Сата НАТО

преди 4 месеца

10 кинжала най-страшните цели разход по 4 ракети -----///------ Само ти си верваш, че отиват по 4 ракети на цел... За кинжалите по 1,5-2, останалите са дозвукови и им стига по една ракета. Дроновете повечето ги свалят с Гепарди.

226

аха

преди 4 месеца

Някой разбра ли какво е искал да каже Зеления? Някак налудно звучат приказките му.

225

Газа към Христос

преди 4 месеца

Мъцни нещо за мене бре серсеминооо....!