7

няма кой да завзема

преди 4 месеца

Тайван докато там се произвеждат 90% от всички чипове в света. Ако някой унищожи фабриките връща в първи клас целия свят включително и самия Китай. Първо ще си довърша всички започнатите фабрики за чипове.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Жълтият Путин ги почна! Лошият пример е заразителен!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Смениха министъра защото предишния имаше малко акъл и отказа да атакува Тайван поради слабост и неподготвеност на китайската армия. Новият министър се направи на мъж и обеща на другаря Си да превземе Тайван за 3 дни както беше обещал товарищ Щойгу на товарищ Путин да превземе Киев за 3 дни.

4

Анонимен

преди 4 месеца

ако изборите минат както Китай им се иска ще вземат Тайван тихо и кротко и САЩ ще ги оставят по простата причина защото ще са заети с войната в Иран която се готви в момента.

3

Анонимен

преди 4 месеца

През януари на остров Тайван ще се проведат избори. Очаква се победа на прокитайска партия. Очаква се Пиндостан да оспори резултатите от изборите и да се опита да сътвори майдан в Тайпе.

2

Рендету

преди 4 месеца

Чистят проамериканските "комсомолци" в партията! Военият конфликт между Китай и Щатите за Тайван е неизбежен. При него ще станем свидетели на употребата на ядрено оръжие за втори път в човешката история! Въпросът е, не - Дали, а Кога? Освен ако в Щатите не избухне Втора Гражданска Война!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Правилно действащи военни нямат работа в парламента.