77

ТРОМБОН

преди 5 месеца

Е точно ДС да не знае какво прави в България, дето управлява от 80 години сигурно. Колега, айде по-сериозно. ДС си знае работата. Може да вкарат малко бежанци, колкото от кумова срама, но никога на талази, както ти си го представяш.

76

данчо

преди 5 месеца

Заради вкарването на хиляди бежанци това правителство скоро ще бъде изправено на трибунал.Съд,затвор и конфискация за всички от ППДБГЕРБДПС и цялото ДС.

75

Милионерче не се под

преди 5 месеца

До Така - е как ве брат? Кокорчо тегли сега, после ти ще ги плащаш, ама само ти. Почвай да правиш пари, че ще го закъсаме, трябва да върнеш 12 милиарда.

74

ЧЕСТИТО!

преди 5 месеца

КОКОРЧО ВЕЛИК СИ ВЕ БРАТ! ПОКЛОН!

73

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Най после държавата има бюджет

72

Така

преди 5 месеца

12 милиарда дълг, плюс още 10 милиарда дефицит, прави 20 и кусур милиарда загуби. За 1 година, по 2 милиарда на месец, 60 милиона на ден за харчене/подялба. Кой ще ги плаща?

71

Така

преди 5 месеца

bre

70

Анонимен

преди 5 месеца

Голяма грешка са тези социални помощи, които би трябвало да са много минимални. Основното трябва да са социални осигуровки, за това, за кето сега се плаща социална помощ и да се плащат за/от всички и когато настъпи събитието, да се ползват социалните осигуровки, като те трябва да се събират от държавата, а не от частни фондове, в които осигуровките ще изчезнат.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Крадците на пари в България , станаха повече от парите , разпределянето става все по-трудно , дойдоха и от други държави за ''разпределянето'' !Обаче , бедните хора живеят по-дълго от богатите !

68

Анонимен

преди 5 месеца

И следващата година , като предишната , и предишната като по-предишната !

67

Анонимен

преди 5 месеца

Върхушката :РазпределихМЕ си парите !

66

Анонимен

преди 5 месеца

Основното :Пари за заплати и пенсии няма , бежанците ги изядоха пак !

65

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Анонимен64споко. българомакедонците и българосъветските като си прогласуват вилаети, ше ревеш за нато и ес, ама нъцки. ес не е сив да банкрутира, що султана си не плаща борчовете.

64

Анонимен

преди 5 месеца

При централизирана икономика, каквато е.българската, от както ни вкараха в ЕС , принципът на търсенето и предлагането не играе! Има една върхушка, която все повече и повече забогатява за сметка на експлоатацията на населението, оправдавайки се с войната! Хай да ви е честит новия кокорчовски бюджет!

63

Реалист

преди 5 месеца

Принципно колкото по-ниски са ни заплатите и пенсиите, толкова повече растат цените. Лъжат ни, че е обратното, заради Закона за търсенето и предлагането, но това е за хора, които не разбират как работи този закон, а така са над 99% от хората.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Докато ни занимаваха със събарянето на МО-ЧА, пробутаха бюджета! Какво стана с ветото на Радев върху бюджета!

61

Анонимен

преди 5 месеца

Докато ни занимаваха със събарянето на *** пробутаха бюджета. Ами хай честито!

60

Анонимен

преди 5 месеца

Хора, не разбирате ли, че колкото повече вдигат заплати и пенсии, толкова по - бедни ставаме?? "Повишението" е най-голямата демагогия на всички управляващи - без изключение!!

59

Обективен

преди 5 месеца

Много ниски останаха минималния и максималния осигурителен доход. Минималния трябва да е колкото две минимални заплати, т.е. 1866 лева, а максималния колкото 10 минимални заплати, т.е. 9330 лееа.

58

Надянко Нахуянков

преди 5 месеца

Кокорчо, вдигай двойно пенсии и заплати и дим да те няма!