9

Анонимен

преди 4 месеца

А защо БМФ са ги уволнили двамата преди да им е доказана вината ? Нещо връзваме гащурите или се подмазваме или и двете ? Защо всъщност не са се опитали да им помогнат а вместо това са ги уволнили набързо ? Нали са техни моряци ? Така ли се грижат за служителите и работниците си ? А дано нещо се запече да не ги осъдят та да се върнат и да претръскат МВФ от дела.

8

Бивш служител

преди 4 месеца

БГ кораб, с БГ екипаж а с Малтийски флаг. Смях. А ся ко прайм с новогодишните подаръци, май ще останем само със зарята.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Хем сложили в торбите GPS предаватели хем дошли и влезли на пристанищния терминал да разтоварват канадско пшеничено зърно,понеже в Бразилия не расте пшеница,а какъв курс въобще са следвали след Ирландия.

6

Анонимен до 7

преди 5 месеца

Ти от наркомафията ли си, че така сигурно ни "светваш" ? Той и Карлос Муньос имаше стотици милиони от хероин обаче си плати с живота за изгубени едни 600 кг !

5

Анонимен

преди 5 месеца

Грешите, просто ще си платят неустойката и да ви светна - докато хващат 500 кг. може да са миналите 5 тона покрай тях.

4

Емигрант

преди 5 месеца

Много вероятно е Домусчиеви да споделят съдбата на Поли Пантев, за такова изгубено количество наказанието е СМЪРТ !

3

Емигрант

преди 5 месеца

Българските служби ще разследват ли Домусчиеви за наркотрафик ? Техен кораб е задържан с наркотик проследен от чужди служби, загазили са моряци, не, че не са виновни, но най-големите трафиканти са собствениците на кораба,не е възможно без тяхно знание да се превозва такова голямо количество наркотик за милиони долари ! Домусчиеви трафиканти на наркотици,Алгафари на мигранти, а разследващите не искат да ги разследват ! Държава - трафикант на всичко и на крипто валута дори ! Политици-престъпници !

2

Анонимен

преди 5 месеца

На Гела не му ли стигнаха милионите от футболния отбор и много .други бизнеси че и кораби с половин тон бело кара което ако разредиш става тон и половина два

1

Нещо

преди 5 месеца

За двамата Домуси главни трафикати йок.Криете ги.