105

Анонимен

преди 4 месеца

не само нагли, крадливи и подли, но и страхливи. Ски ги тиякретени зарязали майките си, жените си, сестрите си и дацата си да загиват в справедливата война и са дъ дъ дъ руснаците избивали жени и деца. Къде са ви посранителайнараси днеперски патрон да донесе, чифте да зареди и зелеглист да разстряля. събиииират по 10- 12 000 долара за да се откупват чрез женски вълнуващи подмостни работи.

104

Нормална

преди 4 месеца

Повече от 8 години укрите избиваха децата в Донецк къде бяха благородните умове тогава бяха глухи и слепи а сега всичките тръгнаха да защитават укрофашисти,целият свят се обърна с главата на долу вместо мозък имат г...а в тиквите си нямат нищо човешко когато укрите насилваха жени в Донбас убиваха децата пред очите на майките им всички бяха слепи,подли хора.

103

Нормална

преди 4 месеца

Бой по лъжливите укри до дупка

102

Анонимен

преди 4 месеца

Моля моля, Русия не се бие срещу никакви жени и деца, освен тия, които укронацитата пращат на фронта, и то при обстоятелства в които руснаците няма как да знаят това. След демонсрацията в Газа, на целия свят вече му е ясно, че Русия действа изключително внимателно и полага усилия да снижи цивилните жертви до минимум. Повече украинци умират от укро пво отколкото от руски атаки.

101

Българин

преди 4 месеца

До Руснак 98:А ти що не вземеш да прочетеш статията първо, а? Само се излагате. Чете на срички заглавието и идва тука да върти лукуми по половин час из коментарите. Поне да беше прочел за какво става дума...

100

Миле

преди 4 месеца

Еми зелката това праща на фронта ..........баа смешниците

99

СВОЙ

преди 4 месеца

Както в повечето случаи накрая се оказва,че Украинската ПВО след като не може да свали Руските ракети,насочва своите към жлищни сгради или обществени такива с цел да обвинят Руснаците.За вкопченото Зелено джудже във власта,човешкият живот на другите е без значение.

98

Руснак

преди 4 месеца

Защо пращате жени и деца на фронта? Защо не изпратите Зеленски със парламента ,министрите и всичките службарчета който са над 5 милиона а пращате децата и жените а вие "мъжете се криете ?

97

Кърджалия

преди 4 месеца

До 83.Така е,ние затова 200+500 години сме стояли така....

96

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна е атакувала пет или шест руски области включително Московска , Брянска и Белгородска тези ги запомних с произврдени в САЩ далекобойни ракети. Също има загинали хора под егидата на Нато защо ?

95

Климбо

преди 4 месеца

До 97.Пак на време се е усетила...

94

М'глата

преди 4 месеца

Я по-сериозно....

93

Анонимен

преди 4 месеца

Украинското посолство знае ли че нощеска Украйна е атакувала пет руски области включително Московска , Брянака и Белгородска запомних с произврдени в САЩ далекобойни ракети. Нещо да каже по въпроса. Също има загинали хора. Това е една братоубийствена война под егидата на Нато.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Очевидно ПВО сваля ракетите от триакторията им и в този момент те поразяват там където ги свалят. Обаче вижте заблудената ракета. Полетяла полетяла малко над Полша и се върнала.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците помбардират Донецк от 2014 година. Даже първоначално медиите лъжеха че Русия нанася удари по Донецк тоест сама на себе си.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците се бият със себе си с другото си аз. Това е гражданска война.

89

Христо Христов

преди 4 месеца

Е па що ги мобилизирате?!

88

Бай Дрън

преди 4 месеца

Украйна губи войната и до пролетта нищо няма да остане от тая страна. ПО-добре да се предават, да минават на страната на Русия и да почват Полша. ПОне да си запазят завезетите от Полша територии, а не и тях да дават на Полша.

87

Бай Дрън

преди 4 месеца

Е как няма да се бият срещу жени и деца, като вие мобилизирате точно жени и деца?

86

Юлиян

преди 4 месеца

От ''майдана" досега укронацистите не са спирали да нанасят артилерийски удари по жилищните квартали на Донецк и Луганск.Вече 9 години продължава това варварско убийство на цивилни и нито дума на осъждане или поне на укор от страна на САЩ и "цивилизована" Европа.Сега една случайно сбита ракета от украинската ПВО рикушира и попада в покрива на жилищна сграда и всички западни медии ревнаха в един глас:"геноцид","воюват с жени и деца".Къде бяхте досега?Слепи бяхте или така ви изнасяше.