5

Анонимен

преди 4 месеца

декриминализация, а след това легализация!

4

Анонимен

преди 4 месеца

ееех, кога ли ще започнат да ловят дилъри на кокаин, хероин, мет и дизайнерски, че от тях се мре, а това растение облекчава сериозни болести вместо отровните лекарства?....

3

Анонимен

преди 4 месеца

Даже румънците легализираха тоя бурен. Аз НЕ го употребявам! Държа да го напиша. Но вместо сега да е в затвора, защото явно не е мутряга, защо не може легално да го отглежда. Защо една тубичка 50 мл. крем от канабидиол (от семките се прави) струва 30 лв? И се продава съвсем легално? Че една риза от коноп струва 200 лв. Не виждам полиция в магазини на camel active нещо. Защо със същото настървение не реагираха като бетонизираха морето ни?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Е и голяма работа голяма новина страшна новина а колко мъже днес изпиха по 500 мл. ракия 60 градуса и биха жените и децата си стига с тая марихуана.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Тютюневата промишленост се бои от марихуаната, понеже като запалиш марихуана, отказваш цигарите. Има и нещо друго! Ако запалиш конопена цигара, веднъж седмично, освен че отказваш тютютневите цигари, ами и не ти прави главата на куку като марихуаната!